33

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Манолова, още хора няма да проговорят, ако вашите хора непременно заедно с полицаи за охрана не отидат по селата в червенобрежко и койнарско на място да говорят с хората как са продали земите си на Ст.И. Даже е за предпочитане такива от Вътрешна сигурност да сторят това. Иначе нищо няма да стане, най-много пазвантите на Илчовски да ви пребият и от РУ на МВР и РП да ви обвинят в посегателство над феодала от Кнежа. Не знаете каква е обстановката в този изостанал провинциален край.

32

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА оня с най-многото тераси в държавата, чиято жена е прокурор, а той е опасал целия си апартамент с тераси , кога ще го разпитвате? Или прокуратурата такива хора не питат заради жена му? С Илчовски нещата стоят иначе: върне ли СГП разследването в Плевен, Плевенската окр.прокуратура, н-кът на ИП към РДМВР и шефът на БОП-а веднага ще замажат нещата. Там Илчовски е Бог! Проверете делата, водени от ищци срещу Ст.И. за присвоени на много малка сума наследствени земи. Оттам тръгнете!

31

Анонимен

преди 2 години

Уважеми Герп *** на кого да покаже доказателствата - на вас ли? Откога станаххте Парламентарна Комисия или Съдии и Прокурори или Следователи. Тези документи се дават на Магистратите, не на медиите на ПееФски и Доган...Я не се правете на ударени...аман от вас не мога да си пиша с Нормалните Хора в БГ!!!

30

Койчо

преди 2 години

Ами ако разкаже колко пари се дават на герб троловете в този сайд направо изгоряхме

29

северозапад

преди 2 години

До Shark - Пари ,земя бой за парче земя на дедите ни ,в една категория единия арендатор плаща 50 лв Илчовски който граничи със същия 30 лв.Кой крив кой прав прокуратурата да си свърши работата.Умственият и интелектуален капацитет му позволява да говори небивалици,просто е решил ,че след като ГЕРБ вече не е на власт и започва мутренското време когато самият той е започнал бизнес. Не му вярваме колкото и да му се ще да политиканства ,слаб и посредствен чорбаджия на чуждите земи .Въздух под наляг

28

Анонимен

преди 2 години

Илчовски спокойно може да е подставено лице на Гешев и компания, даже е твърде вероятно.

27

Анонимен

преди 2 години

не е важно да е истина, а да се пусне мухата! много хора от простолюдието си мислят, че щом го казват по телевизията, значи е вярно!

26

Анонимен

преди 2 години

Тва което говори може дазсе провери за един час ,стига да има кой да го провери

25

Анонимен

преди 2 години

До Sharkзависи за къде са го стиснали! явно е пикал накриво и сега избира - лъжесвидетелстване, или пандиз! а там знае какво го чака! точно такива ги изнудват, ама не и от правителството!

24

За 27

преди 2 години

Последният ден на комисията тоя сам започна да се отмята от думите си.и каква мислиш че отговорност носи за всичко изприказва но пред комисията?Глоба до 5000 лв за клевета.Толкова.

23

танер

преди 2 години

нова тв бтв пълна тишина

22

Анонимен

преди 2 години

Пак намирисва здраво ,но дали че искочи и тоя път заека )

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе страх.Смях тресе "герберастите" Този клоун ли ви е пътеводната звезда?.Мая Общата яко го е закъсала с кадрите

20

Shark

преди 2 години

Всичко, казано от Илчовски, може да бъде проверено. И сигурно ще бъде. Защото приказки, без доказателства са вятър работа. И не знам, дали той би посмял да говори небивалици, знаейки че носи отговорност за думите си.

19

Анонимен

преди 2 години

Toзи е култов ***.Шкембето с диагоналката........Това е нивото на радевата хунта.РР пък - главния потник на републиката

18

До 22

преди 2 години

Ами всичко което е казал се разминава с това което е "по книга" и като години и участвали лица! Реално никакво доказателство не показа "господина" А приказките му доведоха до милиони за губи за една конкретна фирма, която "случайно" е конкурент на друга конкретна фирма, която пък "случайно" е свързана с председателката на въпросната парламентарна комисия .....

17

Мда

преди 2 години

Всички които се радват на тази скалъпена история бива да помянат, че тези сценаристи по същия начин могат да сготвят утре и вас или ваш близък! С нула доказателства, само с едни гръмки приказки пред няколко популистки депутата! На Маяма надеждата и е, че като изиграха този театър с измислени случки,някой ще отиде да разкаже истински случаи...ама за сега удря на камък. Затова в момента си съчиняват нови!

16

Анонимен

преди 2 години

Че какво толкова е казал господина,което не може да се провери по книга,че да изтърка още един чифт обувки да се разхожда напред-назад както се разхождал преди и изтъркал предния чифт обувки да обикаля напред-назад да пробива и се информира щом като с казаното пред парламентарната комисия са го завели с входящ номер за него.

15

Тиквеник

преди 2 години

Ако видите тика да се търкаля към Дубай, не се чудете, това е нашата тиква.

14

До за 15

преди 2 години

В петък, какво в петък? Има сигнали и до европейската комисия и до европейската прокуратура. Този път няма само Гешефт да се саморазследва. От тук нататък специализираните органи ще разследват и ще решават Баце за затвора ли е и за колко дълго.