Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Личното ми мнение е, че присъдата е тотален абсурд. Доказателствата по делото за мен не са предостатъчни, те са смазващи. Йоан Матев уби Гого. Това коментира пред Нова тв Илиян Георгиев, вуйчото на убития в Борисовата градина в София Георги Игнатов.

Oще по темата

Близо шест години след убийството на 15-годишния ученик съдът оправда обвиняемия Йоан Матев. Георги Игнатов беше открит смъртоносно ранен с нож на пейка в парка през 2015-а. Матев беше заподозрян и обвинен две години по-късно.

"Има доказателства, че той се е намирал в парка. Технически доказателства, телекомуникационни доказателства", посочи Георгиев.

"Не обвинявам съда като институция. Това е протест към това тълкуване на част от съдебния състав", смята още вуйчото на убития.

Според него адекватното наказание за Матев е 12 години. Не допуска някой друг да е извършителят на престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 3 години

Господ ще им вземе наи милото на тези съдии аз със удоволствие бих убил такъв съдия трябват нови закони в българия трябва хора над тях да дърпат конците или другия вариант да се избият напълно от народа.ърябва да протестирате българи пред парламента нещо да се промени тези хора трябва да пият хапчета незнам298

70

Jason

преди 3 години

Смърт ,нищо друго

69

Анонимен

преди 3 години

Родителите на жертвата да събират пари за наемен убиец, друг избор нямат.

fallback