Снимка: БГНЕС
fallback

Двама приятели си спретнаха здрав бой след скандал, който започнал в кола. Двамата пътували към Завет, когато възникнал спора.

51-годишният извадил нож и срязал два от пръстите на ръката на другия, съобщава МВР. По-младият - на 26 години, не останал длъжен, след като колата спряла. Той нанесъл удар с дървена летва в главата на опонента си, като му причинил разкъсна рана на лявото ухо.
Впоследствие по-възрастният от мъжете е откаран в МБАЛ-Разград, където са установени наранявания в областта на корема и главата. Оставен е за лечение, а 26-годишният е задържан в РУ-Кубрат.

По случая се води досъдебно производство

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Жалко, но факт

преди 3 години

Много ме кефят коментарите- от тях излиза че :Българите не се блъскат пияни и дрогирани в автомобили спрели на светофар;, не убиват бившата , любовника и не се самоубиват след това; не правят престрелки за парко-място; не прибиват журналисти; не обръщат автобус със десетки жертви; не се навират под гумите на автобус за да го пратят в канавката; абе въобще българите сме по-по-най!

19

Анонимен

преди 3 години

60% от населението на Индия дефекира навън, защото според тамошните вярвания имало някаква вещица, която дебне в тоалетните, заедно с което последните били източник на зараза. Има цели плажове, които се употребяват само и единствено за да се изхожда бай джаго на пясъка. Смятайте за какви субекти говорим, щом са били изгонени от тази велика държава преди няколкостотин години. Ето това си имаме ние - толерирано и размножаване целенасочено от властимащите толупи.

18

Анонимен

преди 3 години

Разград, летви, ножове, аркадаши...

fallback