20

Жалко, но факт

преди 3 години

Много ме кефят коментарите- от тях излиза че :Българите не се блъскат пияни и дрогирани в автомобили спрели на светофар;, не убиват бившата , любовника и не се самоубиват след това; не правят престрелки за парко-място; не прибиват журналисти; не обръщат автобус със десетки жертви; не се навират под гумите на автобус за да го пратят в канавката; абе въобще българите сме по-по-най!

19

Анонимен

преди 3 години

60% от населението на Индия дефекира навън, защото според тамошните вярвания имало някаква вещица, която дебне в тоалетните, заедно с което последните били източник на зараза. Има цели плажове, които се употребяват само и единствено за да се изхожда бай джаго на пясъка. Смятайте за какви субекти говорим, щом са били изгонени от тази велика държава преди няколкостотин години. Ето това си имаме ние - толерирано и размножаване целенасочено от властимащите толупи.

18

Анонимен

преди 3 години

Разград, летви, ножове, аркадаши...

17

TROY

преди 3 години

Опази ме боже от приятели. От враговете щ се пазя сам. ; )

16

Фичето

преди 3 години

Дали са от "малшинствата" :D НЕ Е СИГУРНО!!! Доста бели индивиди и то живеещи от години в "Софията", със скъпи автомобили, "бизнесчета" и претенции за "вип люде", процедират по същия начин при спор :D Можеш да избягаш от селото, но то от теб НИКОГА!!! :D

15

Кольо

преди 3 години

Когато нямаш акъл, имаш "мускули"! Биеш тоя, биеш ония и "таман" решиш, че си "голям мъЖ" и се намери някой по-силен и едър от тебе и ти напука главата :D Еволюцията е пропуснала доста хора в Булгаарисстан :D

14

Свещен Гущер

преди 3 години

Нормално,шопскu ценностu(Аз затова се радвам че нямам приятели,причинате е в горната статия)

13

някой

преди 3 години

Водили са емперични екзистенциални спорове и не са постигнали съгласие.

12

Анонимен

преди 3 години

Добре, че са българските граждани от село, че да четем коя от коя "по-весели" истории.Аз лично не можах да си представя къде я държи тази летва в колата.И не, не е задължително да са от малцинствата. Карах си казармата в едно село, на такива индивиди съм се нагледал....

11

Анонимен

преди 3 години

До Шериф: Разбрали се били, но не докрай уви и сега ще бъдат лекувани безплатно, платено с парите на трудещите се и плащащи данъци българи - и тук е проблема!

10

Шериф

преди 3 години

Разбрали са се достойно като мъже.Колко от вас ще хванат ножа или летвата при така възникналата ситуация?Ще опищите орталъка или ще хукнете да пишете жалби във полицията.Етноса няма значение.Такива хора трябва да се уважават.

9

Подозрителна

преди 3 години

До Додо: абе да не е бил Издислав?

8

До Додо

преди 3 години

От на Мемед Тунджак Тунджер, известен още и като Тони Стораро, етносът ще да са - турчеещи се нашественици, дошли в земите ни от п-в Индустан и масово наричани с име на алкохолна напитка, характерна за държавите от Карибския басеин.

7

Млад меринджей

преди 3 години

Исках да не правиме гюрултия, ама нямах желание.

6

Синовете на великата

преди 3 години

мечкаВ държавата на Винету споровете между индиански гласоподаватели са нормално ежедневие.

5

Додо

преди 3 години

Защо не давате следните белези на идентификация на въпросните приятели: 1. Снимка 2. Име 3. Раса4. Етническа принадлежност 5. Майчин език Въпросите са риторични. Отговорите са ни познати много добре и до болка!

4

Анонимен

преди 3 години

Едното беше по-възрастен,другия по-стар беше,ама не ги знам.

3

Анонимен

преди 3 години

Кой плаща болницата ?

2

Анонимен

преди 3 години

Иначе се водим "формално" в Европа.

1

Анонимен

преди 3 години

Диви селяни си общуват..