Снимка: Twitter
fallback

Над 200 кг амфетамини са заловени при операция на Специализираната прокуратура и ГДБОП. За това съобщи главният прокурор Иван Гешев в Twitter.

Задържана е престъпна група при операцията.

„Отлична работа на Специализираната прокуратура и ГДБОП при задържането на престъпна група, тровеща с наркотици българските деца. В хода на действията са иззети над 200 килограма амфетамини“, написа Гешев.

 

 

Отлична работа на Специализираната прокуратура и ГДБОП при задържането на престъпна група, тровеща с наркотици българските деца. В хода на действията са иззети над 200 килограма амфетамини. pic.twitter.com/iPekYCaXNB

— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) October 9, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

Разпространителите - добре, хванали сте ги. А производителите - кога?

6

Анонимен

преди 3 години

Гешев реже опашката,явно Бойко ще слиза от власт.Тия дето ги хващат сега са хора на ГЕРБ и с тяхно знание се разпространява дрогата и знанието на полицията.После с тия пари се купуват къщи в Барселона на любовници и т.н.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако това се беше случило в Сингапур или на Филипините - "Другарите" шяха да висят на въжето още в петък!НО ние сме толерантни и затова "химията" се продава под път и над път! Да не говорим за районите около училищата!Дилърите трябва да се тре.пят на място, но без свидетели, че иначе ще има гооолеми обеснения пред запти..етата;)

fallback