7

Анонимен

преди 3 години

Разпространителите - добре, хванали сте ги. А производителите - кога?

6

Анонимен

преди 3 години

Гешев реже опашката,явно Бойко ще слиза от власт.Тия дето ги хващат сега са хора на ГЕРБ и с тяхно знание се разпространява дрогата и знанието на полицията.После с тия пари се купуват къщи в Барселона на любовници и т.н.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако това се беше случило в Сингапур или на Филипините - "Другарите" шяха да висят на въжето още в петък!НО ние сме толерантни и затова "химията" се продава под път и над път! Да не говорим за районите около училищата!Дилърите трябва да се тре.пят на място, но без свидетели, че иначе ще има гооолеми обеснения пред запти..етата;)

4

смешковци

преди 3 години

Като по времето когато Борисов беше секретар на МВР. Каквото и да се открие, когато и да се открие, където и да се открие НЕ се даваше гласност, докато не долети Борисов и да се разходи с черното кожено манто.Видите ли АЗ работя, АЗ откривам, АЗ залавям.Същото сега се случва и с каскета.Това е по информация на хора от службите, забранява им се да разгласят каквото и да е преди да е отишъл Гешев или ако се пуска инфо, ТОЙ го пуска.

3

G-ШЕФ

преди 3 години

Има едни 199.5 кила за шиткане. Половин кило оставяме за реквезит.

2

Анонимен

преди 3 години

А взимате ли по 50 лева?! 3ти месец вече!Епа кажете едно добре е !

1

Отвратен

преди 3 години

За такива разпрастранители, зарибяващи децата ни, има само едно справедливо наказание. За съжаление то се прилага само в мюсулманските страни - рязане на главата, при тва публично