Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Парапланерист-доброволец се е включил тази сутрин в операцията по издирването на изчезналия преди месец дупничанин Янек Миланов, съобщиха от полицията.

Започналата в петък операция с участието на над 300 полицаи и звено на жандармерията продължава - вече в други райони и места, докато до вчера екипите бяха при с. Крайници, където за последно е засечен  от видеокамери 43-годишният мъж в джипа на бившия бодигард на т.нар. братя Галеви Васил Капланов-Каплата.

Парапланеристът се включил в операцията тази сутрин с цялото си оборудване и техника.

Oще по темата

По време на полетите на парапланера е и криминалист от Дупница, който насочва облитането към вероятни места, където може да е Янек.

От въздуха са направени детайлни снимки и видео на районите на Крайници, Червен брег, покрайнините на Дупница, Овчарци, Самораново и Ресилово. Специално внимание е обърнато и е сниман районът на пустеещото от години село Яребковица, Самоковско.

Полетът е продължил над час, а на места е облитано от минимална за възможностите на летателната машина и терена височина. Операцията по издирването на Янек Миланов продължава и днес, каза говорителят на областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка, цитирана от БНР.

Досъдебното производство за отвличането на Миланов се води срещу неизвестен извършител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

хехе

преди 3 години

абе някой знае ли защо дигнаха цялата полиция на крака заради някакъв си 43 годишен пергиш...кой е тоя та се харчат народни пари като че е изчезнал на Радев жена му ..или на Борисов любовницата му?къв е тоя та го дират под кол и въже ?

12

До Сат Н

преди 3 години

Селото си е точно Крайници. От регистъра на Български пощи:П.К. 2633 за Крайници, община Дупница, област Кюстендил

11

Анонимен

преди 3 години

Само да не се окаже, че е отишъл на почивка и си е изключи телефона

fallback