Снимка: БГНЕС
fallback

Бъдещето на голямата звезда на Барселона Лео Меси остава несигурно. Аржентинецът е в обтегнати отношения с ръководството на клуба, а освен това е и бесен от позорното отпадане на отбора от Шампионската лига след загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен.

Според журналиста от Mundo Deportivo – Франсеск Агилар, само два клуба се интересуват от шесткратния носител на Златната топка.

Това са ПСЖ и Интер, като техни представители вече са се свързали с бащата на Меси, за да разберат как се развива ситуацията около аржентинската звезда.

Фаворит обаче е френският клуб, който е с един ход пред "нерадзурите" и вече е проучил как да организира трансфер без санкции от УЕФА относно финансовия феърплей.

Освен това аржентинският гений и съпругата му Антонела харесват Париж, където живеят и много техни приятели. От своя страна третият кандидат за Меси – Манчестър Сити, дори не е започнал работа по евентуална сделка.

Франсеск Агилар отбелязва още, че Лео обмисля от няколко месеца да напусне Барселона. Той не е доволен от организацията в клуба и не му харесва тягостната атмосфера около "Ноу Камп".

Вече беше съобщено, че Меси се е срещнал с новия треньор на Барса Роналд Куман и му е обявил, че шансът да напусне е по-голям, отколкото да остане.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим Барса е боза а меси се обеси...

23

,,,

преди 3 години

Меси е гений за себе си. Не може да поведе отбора.

22

СТАР ЦСКА - ар

преди 3 години

ГЛЕДАЛИ сме на живо ...ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ФУТБОЛИСТИ !!!!!! ..ПЕЛЕ .3 пъти св. шампион.....НО ..1-во св. на 17год (и затова става известен)...2-ро контузен в първият мач и не играе....3 - то...на 34год...капитан и това е......КРОИФ .3 пъти с Зл.Топка .." ДУШАТА на ОТБОРА"....доведе Холандия до финал а в Аржентина .ОТВЛЕКОХА СЕМЕИСТВОТО му .за да се откаже от нац. отбор !!! МАРАДОНА - довел до два финала и титла ...и 1 - Роналдо (5 пъти с Зл.топка ) ..а МЕСИ е ГЕНИЙ -те не участват в класаций

fallback