24

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим Барса е боза а меси се обеси...

23

,,,

преди 3 години

Меси е гений за себе си. Не може да поведе отбора.

22

СТАР ЦСКА - ар

преди 3 години

ГЛЕДАЛИ сме на живо ...ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ФУТБОЛИСТИ !!!!!! ..ПЕЛЕ .3 пъти св. шампион.....НО ..1-во св. на 17год (и затова става известен)...2-ро контузен в първият мач и не играе....3 - то...на 34год...капитан и това е......КРОИФ .3 пъти с Зл.Топка .." ДУШАТА на ОТБОРА"....доведе Холандия до финал а в Аржентина .ОТВЛЕКОХА СЕМЕИСТВОТО му .за да се откаже от нац. отбор !!! МАРАДОНА - довел до два финала и титла ...и 1 - Роналдо (5 пъти с Зл.топка ) ..а МЕСИ е ГЕНИЙ -те не участват в класаций

21

Анонимен

преди 3 години

Аз ти казах Кристиано играе на ТОП ниво в най-аилните първенства и на национално ниво с посредствен национален отбор а ти ми говориш за голове на един Меско дето цял живот всички играят за него в един отбор в едно първенство и никакви постижения на национално ниво.Смятам по нататъшното продължаване на разговора за безпредметно.

20

Анонимен

преди 3 години

Роналдо е Бог запомни го.Машина ненадмината техника невиждана от Роналдо феномена насам.Меси не може да му е никаква конкуренция.Роналдо е бил в най-силните първенства печели винаги отличен играч в националния прави чудеса освен него там другите са на средно ниво и биха световният шампион Франция насред Париж и взеха европейското.Изобщо и дума не може да става за сравнение Меси играе само в един отбор а на национално ниво резил след резил.

19

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да спорите Роналдо е по-техничен и добър футболист като чисти футболни качества а отбора е друго нещо.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя 25 не знам с кого спори обаче му личи че още го боли от на Левандовски и компания осемте бухалки.

17

2:8

преди 3 години

Смешни са Барселона много с този позорен резултат ,който няма да се забрави сто години!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Меси да иде в Интер ,за да има пак Роналдо VS Меси дето се вика един последен сезон остаряха. Това е ,но ще се помнят дълго.

15

До №13

преди 3 години

Нали знаеш, че в Серия А се вкарва доста по-трудно отколкото срещу Хавана и Гранада в Испания. Роналдо с Реал правеше по 50-60 гола на сезон, сега с Юве 34. Това е защото Италия си е Италия, няма отбори като Ейбар, Гранада, Панама и Хавана дето Меси си прави головете там.

14

Анонимен

преди 3 години

Аз да питам Меси игра ли срещу Байерн 2:8 ?И с цялата си наглост след тази трагична игра тръгва да се набутва на богатите отбори.

13

Атанас Велмазов

преди 3 години

Патагонското жуже е пълен ***, безславно му приключи кариерата ....в националния отбор не направи нищо, за последното световно първенство получи най-слабата оценка от всички национали на патагония, преди години бе замерян с камъни и фек.али на летището в Буенос айрес, мразен от собствения си народ ! Не направи нищо в нито един важен на парцилона, пореден провал...ще си остане вечната сянка на КРАЛЯ на футбола - Кристиано Роналдо Дош Сантош Авейро !

12

Анонимен

преди 3 години

сити като неса започнали изобщо преговори за привличане защо ги пишете като евентуалин бъдещ отбор?

11

Анонимен

преди 3 години

CSKA - litex 6te e

10

СТАР ЦСКА-ар

преди 3 години

До Анонимен 10 АБЕ промит *** !!! ГУНДИ беше ИКОНА ...хората имаха нужда от ИДОЛ ( за да не славят Т.Ж. ) ...и си избраха Гунди ! И БАБИТЕ на село го познаваха.....ХАРИЗМАТИЧНА ЛИЧНОСТ ! .НИЕ...ДЕЦАТА от ЦСКА ходехме на Герена на тренировки да гоним топките на Гунди. когато тренираше фал и дуспи ! През 65-год. в анкетата на ФрансФутбол за Зл. топка .Гунди беше на 8-мо място и то гледан сама в мача с Белгия . А на погребението. шествието беше от Герена до ЦСГ...около 5км ПЪЛНО с ХОРА

9

Munchen_DE

преди 3 години

Да го вземат в ПСЖ при Неймар. Без това се отвори дупка на мястото на Кавани, ще пасне добре, отборът ще стане още по-голям хегемон и то не само във Франция.

8

Анонимен

преди 3 години

Сините говедари са толкова бездарни че освен с търкането на скамейките от страна на Гонзо в Рен с друго не могат да се похвалят а самият той продукт на Локо ПД.Това са тези бездарници ламтящи все за пари потъващи в това квартално клубче като в каца без дъно.

7

Анонимен

преди 3 години

Гунди за разлика от ХРИСТО СТОИЧКОВ беше посредствен слаботехничен физически невпечатляващ бавен играч със спорни възможности.Разбирам че сините отпадъци искат да си придадат важност но за разлика от ЦСКА на който всичките му футболисти са Класа.Пенев младши игра във Валенсия Селта Виго Атлетико Мадрид и Компустела Стоичков в Барселона и Парма Бербатов в Манчестър Юнайтед Леверкузен Монако и Фулъм.Сините смешници и селското им отборче са нищо и преди и сега.Това са фактите.

6

Анонимен

преди 3 години

Време е Меси да се върне в Аржентина,за да поиграе малко за феновете там,те заслужават това.Пари не му трябват,той има достатъчно за да живее в охолство още 150г.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5 Абеееее тъпчооооо ...ти знаеш ли колко взима НА СЕДМИЦА Меси....+ рекламни договори...10 мил - ДЖОБНИ ПАРИ ! Меси...Роналдо...не игроят за пари...А ЗА СЛАВА ! И какво ще прави при АРАБИТЕ ...в дъждовен Манчестър ??? БИЗНЕСА е м-у клубовете. ТИ ЗНАЕШ ли ТЪПЧООооооо . че Стоичков беше продаден от Барцелона в Парма ........БИЗНЕС..а Стоичков след година САМ ОТ ДЖОБА СИ ПЛАТИ на Парма трансферната си сума + неустойки ......и се ВЪРНА в БАРСА за още година.......И СТАНА ИКОНА в БАРСА