Снимка: БГНЕС
fallback

Пламен Бобоков излиза от ареста, но срещу гаранция от 1 млн. лева, това реши Специализираният съд. Сумата вече е внесена, предава "24 часа".

По време на изслушването, стана ясно, че бизнесменът е имал комуникация с лице с имунитет. Днес бе разпитван и Пламен Узунов - съветник на президента Румен Радев по правни въпроси.

Oще по темата

Пламен Бобоков обясни, че той се е виждал с президента преди 2 или 3 години, а с Пламен Узунов се познават. "Имам страшно много контакти, защото от 28 години съм в бизнеса, съвсем нормално е да познавам страшно много хора, но това не ме превръща в престъпник по никакъв начин", заяви пред журналисти Бобоков.

Той е разследван заедно с брат си Атанас Бобоков заради опасни отпадъци, идващи от Италия. Двамата бяха арестувани заедно с бившия зам. министър на околната среда Красимир Живков.

При задържането си, Бобоков е заявил: "Това е беззаконие и Европа и светът трябва да се намесят".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Петров

преди 3 години

и луксозни имения на различни континенти.Делил си залъка с едно човешко същество,но не си предполагал,че в ъгъла на мозъка му "живее" предателството,присъщо на много индивиди днес.Казваш си:".Моля да се чете Господ си знае работата и продължаваш напред!"Моля да се чете от 18,19 и 20.

18

Петров

преди 3 години

Днес фирмата "Приста Ойл"-Русе,станала известна на няколко континента с производство на машинни масла дава хляб на хиляди българи тук и още на много работници и служители в няколко държави.Постигнатото от братя Бобокови е с много труд и умения в правенето на бизнес в днешните "вълчи времена".Те нямат нищо общо с деец на БКП от онова време.Куфарчетата с пари от Луканово време днес са оползотворени в сенчестия бизнес

17

Петров

преди 3 години

През не много далечната 1993 г.,когато "бизнесът" на някои днешни богаташи е бил свързан с рекет,лепене на етикети с нарисувани бухалки по автомобилите и вратите на прохождащите гаражни търговци,с цел гарантирано "спокойствие",братя Бобокови създават фирмата "Приста Ойл" в гр.Русе.Теглили огромен банков кредит,те започват дейност,която е била много рискова в първите години на т.н.български преход.

fallback