19

Петров

преди 3 години

и луксозни имения на различни континенти.Делил си залъка с едно човешко същество,но не си предполагал,че в ъгъла на мозъка му "живее" предателството,присъщо на много индивиди днес.Казваш си:".Моля да се чете Господ си знае работата и продължаваш напред!"Моля да се чете от 18,19 и 20.

18

Петров

преди 3 години

Днес фирмата "Приста Ойл"-Русе,станала известна на няколко континента с производство на машинни масла дава хляб на хиляди българи тук и още на много работници и служители в няколко държави.Постигнатото от братя Бобокови е с много труд и умения в правенето на бизнес в днешните "вълчи времена".Те нямат нищо общо с деец на БКП от онова време.Куфарчетата с пари от Луканово време днес са оползотворени в сенчестия бизнес

17

Петров

преди 3 години

През не много далечната 1993 г.,когато "бизнесът" на някои днешни богаташи е бил свързан с рекет,лепене на етикети с нарисувани бухалки по автомобилите и вратите на прохождащите гаражни търговци,с цел гарантирано "спокойствие",братя Бобокови създават фирмата "Приста Ойл" в гр.Русе.Теглили огромен банков кредит,те започват дейност,която е била много рискова в първите години на т.н.български преход.

16

Анонимен

преди 3 години

Мръсни комунисти са Бобокови, забогатели бързо като окрадоха заводите по време на прехода и спекулираха с горивата.

15

Анонимен

преди 3 години

Един милион лева? И вече платени. Ашколсун, машаллах!

14

Анонимен

преди 3 години

Докъто гаранцийте отиват във бюджрта на неЗависимата Съд. Система , а Не във Републиканскя бюджет ще да е така .... Пълнене на Кофа без Дъно !!!! Питам , а защо щом се вземат от Съд. Система тези гаранций то при осъждане от ЕвроСъд парите Не се дават на потърпевшйят от Бюджета на Съда, а от Републиканския Бюджет ?????

13

Анонимен

преди 3 години

Докъто гаранцийте отиват във бюджрта на неЗезависимата Съд. Система , а Не във Ребубликански бюджет ще да е така .... Пълнене на Кофа без Дъно !!!! Питам , а защо щом се вземат от Съд. Система тези гаранций то при осъждане от ЕвроСъд парите Не се дават на потърпевшйят от Бюджета на Съда, а от Републиканския Бюджет ?????

12

ноне

преди 3 години

И винаги ама винаги имат съвсем логично обяснение затова как те не са виновни... и то винаги звучи по един и същи начин.. за съжаление на края също така винаги ги пускат..

11

none

преди 3 години

У нас всички престъпници се оплакват с беззаконие и все чакат Европа и света да се намеси ...

10

Анонимен

преди 3 години

Тоя е в бизнеса от 30 г.явно с БКП СДС БСП ДПС се делили пачки,а о съдът вече свикна с тия милиончета

9

Анонимен

преди 3 години

А да питам само Залата в Русе, където още не е завършена, но си взехте паричките и далаверката си направихте с прекрасния ни кмет червен Божидар бившия шеф на пощата , там също беше беззаконие Цялата сделка и договора За пръв път виждам договор в полза само на едната страна Познайте коя И неустойки на милиони А пламене пари за гаранция има а за залата няма

8

Анонимен

преди 3 години

Много е добре че повечето български хронични ганюювее и говвнююве са неграмотни откъм новите технологии и веднъж като им го нахакаш през фейса, вайбъра, скайпа или туитъра можеш буквално да му видиш живота като на каталог с индекс. Пълно е с ганююве които ползват Кортаната с гордост!

7

питам

преди 3 години

Ама има ли бизнесмен на високо ниво ,който той ,или родителите му ,да не са били комунисти !

6

Анонимен

преди 3 години

С'я като му излязат едни хемороиди...!

5

бай Лазо

преди 3 години

Га яде кифтета не рева...

4

Анонимен

преди 3 години

На българските бизнесмени не им стигнаха българските предприятия, които нарязаха на скрап. Започнаха да внасят отпадъци от чужбина и да трупат. Много са добри в клошарския бизнес. Клошар-милионер.

3

Анонимен

преди 3 години

Европа и Светът изоставиха техните хора в Сирия, Либия, Афганистан, че ще помагат на дребен клошар от беге.

2

Анонимен

преди 3 години

Все едно станал член на Политбюро на 10 ноември 1989 година. Не уцелил момента за далавера.

1

Анонимен

преди 3 години

Беззаконие че ти опря ножа до кокала. Когато внасяше боклyк не беше беззаконие. Тогава беше бизнес.