Снимка: БГНЕС
fallback

Бременна слоница загина в Индия, след като яде плодове, пълни с експлозиви, съобщиха официални представители в сряда, което предизвика възмущение от използването на подобни капани за защита на земеделските култури и домовете от диви животни, предава AFP.

Oще по темата

Дивата слоница се e доближила до село близо до Националния парк „Тихата долина“ в южния щат Керала е изяла плод, за който се смята, че е ананас, който е избухнал и е наранил тежко устата й, съобщиха представители на властта.

"Ние проучваме естеството на експлозива и храната, в която се е намирал", заяви главният рейнджър на дивата природа в Керала, Сурендра Кумар, пред AFP, като добави, че местната полиция разследва също случая.

"Разследваме, за да открием хората и обстоятелствата, довели до нейната смърт", добави той.

Селяните в региона често използват пълни с експлозиви ананаси - които действат като мини, активирани от натиск - за да защитят земеделските си култури от диви животни.

Подобен инцидент е станал и миналия месец, когато слоница е намерена със сериозни наранявания на устата в близкия район, каза Кумар и добави, че и тя е починала от нараняванията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези хора от тази"маала" са цивилация с 5000 г. история!Не ти се сърдя че си неграмотен.Просто повечето в България са като теб за съжаление като започнем,разбира се от премиера!

8

Анонимен

преди 3 години

То там в тази голяма маала е страшно. Кой, къде, как - пълна анархия.В една и съща река се мият, пият и другите две физиологични нужди.Хвърлят пепелта от починалите, плющят с ръце, няма вилица, няма нож.И после били култура.Виждаме им културата всеки ден от избягалата каста.Там никога няма да има ред.Никога.

7

Анонимен

преди 3 години

Добра идея срещу нашите *** дето си "берат" разни работи.

fallback