Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Русенското село Ценово остава под полицейска блокада, след като 75-годишна жена беше пребита и изнасилена.

Жандармерия е затворила всички пътища от и към селото. Издирва се извършител на тежко престъпление. Той е заподозрян за побой, грабеж и изнасилване.

Oще по темата

"Баба Доча е много приветлива жена. Такова нещо не е ставало в нашия квартал и аз съм много разтревожен", сподели съсед пред Bulgaria ON AIR.

Възрастната жена била принудена да даде и последните си 100 лв. на извършителя на престъплението. Тя е настанена в болница, в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

до 24 прав си !

преди 3 години

Знам стотици села които етнически се промениха , дори да не е на 100% на този етап в къщите на новодомците има млада кръв, а на автохтонното население паяжини и разруха кражбите са всеки ден по три пъти ,докато не бъде оплячкосано взичко ,а тежките презтъпления през ден.....дано главния да има 100живота минимум и възможност по цял ден да обикаля по всички паланки ,че да поуплаши апахите...лично аз смятам ,че с по-малко от 500 000 полицаи на терен никога няма да се оправи...

21

HMLF

преди 3 години

На майка втория мъж е от това село. Преди 35 години там имаше на една улица няколко къщи на шведи. Миналата година продароха къщата на швед, след като почина баба и като се огледах, цялото село са напъплили. А е голямо село община, но за жалост полека с благословията на държавата ни превземат. Идея си нямат на такива места управляващите ни какво се случва, то побоища, чалга и манеета по всяко време, за каране пиян да не говорим.

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво изявление,направо всички партии да се обединят твърдо около тоя казус с тези безобразия и да действат твърдо,безкомпромисно,така ще се оправят нещата,трябва да разкарат и всички от БХК и прикриващите престъпления институции,да сложат някои арменци или българи там.Тая гавра продължава с години - убити,пребити,инасилени,ограбени и гладни,тормозени!Време е да се сложи край.

fallback