Снимка: БГНЕС
fallback

След семейна свада трима души бяха открити мъртви във Велинград, съобщават от пресцентъра на МВР – Пазарджик.

Сигнал към полицията е бил подаден тази сутрин, малко преди 10 часа, от близки на семейството. Те живеели в съседния апартамент и чули силни викове, идващи от дома на съседите им. Пристигайки на мястото полицейските екипи установили, че в жилището са безжизнените трупове на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син.

Екип на "Спешна помощ" констатирал смъртта на всички от семейството. Мястото незабавно е отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор "Научно-техническа лаборатория" при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар.

Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

Мъжът е известният във Велинград треньор по плуване Велчо Клешков, който е убил съпругата си Йорданка Пенина и сина им Владимир и се е самоубил, уточни за "24 часа" говорителят на полицията Милослав Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Ген. Проф. Др. Муфта

преди 4 години

Самоубийството е на едно от първите места като причина за смърт, непосредствено след инфаркта, рака, инсулта, диабета. Относителният дял на самоубийствата спрямо другите видове смърт постоянно нараства.

55

Брудос

преди 4 години

Кобургите донесоха на България три национални катастрофи. Най-новата катастрофа и същевременно като отмъщение към България (отнета корона, още имоти за вземане ..) е че Симеон съзнателно и целенасочено издигна Бойко Борисов и му помогна да стъпи на политическия паркет. Последната и най-страшната ката строфа!

54

Козяк

преди 4 години

До 54 Отвреме навреме, разбира се в негативен смисъл се говори че ето, комунистите, пак.. и т.н. Интересно защо аз не познавам нито един комунист, или който се нарича комунист, и от който да зависи земното въртене, например. И ми е чудно защо всичко се слага под този знаменател. Суша- а знаем, комунистите, градушка падна- а още от онова време си го знаем, ***. Всичко е толкова изтъркано че възбужда само едно чуство: съзжаление към този, който не може да каже нещо по актуалната темат.

fallback