56

Ген. Проф. Др. Муфта

преди 4 години

Самоубийството е на едно от първите места като причина за смърт, непосредствено след инфаркта, рака, инсулта, диабета. Относителният дял на самоубийствата спрямо другите видове смърт постоянно нараства.

55

Брудос

преди 4 години

Кобургите донесоха на България три национални катастрофи. Най-новата катастрофа и същевременно като отмъщение към България (отнета корона, още имоти за вземане ..) е че Симеон съзнателно и целенасочено издигна Бойко Борисов и му помогна да стъпи на политическия паркет. Последната и най-страшната ката строфа!

54

Козяк

преди 4 години

До 54 Отвреме навреме, разбира се в негативен смисъл се говори че ето, комунистите, пак.. и т.н. Интересно защо аз не познавам нито един комунист, или който се нарича комунист, и от който да зависи земното въртене, например. И ми е чудно защо всичко се слага под този знаменател. Суша- а знаем, комунистите, градушка падна- а още от онова време си го знаем, ***. Всичко е толкова изтъркано че възбужда само едно чуство: съзжаление към този, който не може да каже нещо по актуалната темат.

53

Анонимен

преди 4 години

Да се запише , още три жертви на коронавируса , единствените без придружаващи заболявания. Станахте за резил с тази карантина . То вируса е китайско менте , вие стреляте по комара с пушка.

52

До хиена

преди 4 години

100 процента си прав!!!Рафвам се ,че има умни хора в съадото!!!Поздрави от една като теб!!!Играта е голяма ,Боко изпълнява стриктно плана!!Другото ,което ни готвят е по -страшно!!!Жалко ,че има толкова простота наоколо и хората не вярват в идеята ,че сега робството е факт но ,е скрито под воала на демокрациятА!Гледайте новините там е изрината ха-ха-😜

51

Бойкоеб

преди 4 години

Боковид 2020!

50

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ ВИРУСА Е ИЗБИЛ И ЩЕ ИЗБИЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ САМО ПРЕЗ 3-ТИЯ МУ МАНДАТ ОТКОЛКОТО КОРОНА ВИРУС 2019

49

Sherlock Holmes

преди 4 години

До Комшията отсрещаИнтересно, това не се споменава в новината, защо ли?

48

Гротеска

преди 4 години

Смешно е комунистите как пищят от това,че не могат да пътуват,рестрикции по магазините,църквите почти затворени,ограничена им била свободата,не можело да гледат английски и испански футбол...Еми да си припомнят поне малко положението при Тошово време.Според мен трябва да им пускат и телевизия само по 3-4 часа и то пленуми от парламента!А ток през 2 часа!

47

Sherlock Holmes

преди 4 години

До ХиенаАбсолютно съм съгласен.

46

Хиена

преди 4 години

Вирус няма, правят експеримент,един от коментари ми изтриха,май и този ще го изтрият,хе,хе, не искат гробисти да чуят Истината.

45

Анонимен

преди 4 години

Де бе, леко с мебелите.Някакъв дърт селски бек, пък ще го изкарате, че е бил треньор на половин България.

44

Иванов

преди 4 години

Каква изолация? Може да се излиза по улиците, забранено е в парковете. Аз излизам и се разхождам. Естествено, с маска.

43

АнонимеН

преди 4 години

ИЗПОКАРАЛИ СА СЕ ЗА ПАРИ!!! ГАРАНЦИЯ 1000%ЗА ДА СПАСИ МАЛКО ПЕНСИОНЕРИ БОРИСОВ УБИВА ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА!!!

42

Тиква

преди 4 години

Охо, над 2 милиона пострадаха заради тоя Тиквун и неговата криминална структура, която за съжаление на власт.

41

АнонимеН

преди 4 години

ТЕЗИ ЩЕ ЛЕЖАТ НА СЪВЕСТТА НА БОРИСОВ ВИРУСА И НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОРИСОВ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!

40

Майтапчийски

преди 4 години

Пишете ги жертви на короната...

39

Мерките?

преди 4 години

Те са жертви имено на жабока Кермит. Както и ставащите самоубийства. Просто хората са си луди, а като ги затворят между 4 стени и стават ептен откачени. Всеки лекар би следвало да знае, че тези неадекватни и ненужни мерки обострят психическите заболявания. До май месец масово ще кукуригат. После и да се върнат на работа работодателите им щес е чудят как да го разкарат най-евтино. Със кукуригащи просто не може да се работи. Пратете му ги тогава кукавите на Мутафчийски да си ги гледа вкъщи

38

Анонимен

преди 4 години

Тъжно е това ,те и Юлия ме научиха да плувам ! Истински учители

37

Анонимен

преди 4 години

И ето тук трябва да има препратка към статията за бебй бум в края на годината. Не бейби бум ами развод бум ще има......