Снимка: БГНЕС

След семейна свада трима души бяха открити мъртви във Велинград, съобщават от пресцентъра на МВР – Пазарджик.

Сигнал към полицията е бил подаден тази сутрин, малко преди 10 часа, от близки на семейството. Те живеели в съседния апартамент и чули силни викове, идващи от дома на съседите им. Пристигайки на мястото полицейските екипи установили, че в жилището са безжизнените трупове на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син.

Екип на "Спешна помощ" констатирал смъртта на всички от семейството. Мястото незабавно е отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор "Научно-техническа лаборатория" при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар.

Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

Мъжът е известният във Велинград треньор по плуване Велчо Клешков, който е убил съпругата си Йорданка Пенина и сина им Владимир и се е самоубил, уточни за "24 часа" говорителят на полицията Милослав Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase