Снимка: БГНЕС, архив
fallback

България, по искане на Гърция, отвори язовирната стена на река Марица, за да затрудни имигрантите да преминат реката, тъй като гръцките сили държат затворени граници за всички, които се опитват да преминат през Гърция незаконно, опитвайки се да съборят оградата, пише "Труд".

Oще по темата

По този начин преминаването за мигранти става още по-трудно, тъй като нивата на водата започва да се повишават.

Българските власти, след консултация с гръцките си колеги, с този ход декларираха, че Гърция няма да направи крачка назад по отношение на граничната сигурност.

Язовир Ивайловград освобождава още по-големи количества вода от вчера следобед в резултат на нарастващите нива на реките Арда и Марица (Еврос).

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Чапаев

преди 4 години

Виждам как цялото ни правителство се "гърчи" като настъпеназмия и се чуди на кого да да прави повече отстъпки . . . на *** или византийците !Барем, когато бяхме във Варшавския договор и СИВ всичко се ръководешеот Москва и на нашите управници не се налагаше това . . . многопосочно дупене !

124

Маляк

преди 4 години

Ехи, мехи, денехи! А, и малко чехи! Стомнялому изодисе в Закинтос! Сте пускате водата и сте траете, вулгарикос вулгарики!

123

Никой

преди 4 години

... Значи Маляките могат да строят лагер на 6-8км от българската граница, вместо това да е до турската, а ние да помагаме като вдигам нивото на Марица🤔

fallback