125

Чапаев

преди 4 години

Виждам как цялото ни правителство се "гърчи" като настъпеназмия и се чуди на кого да да прави повече отстъпки . . . на *** или византийците !Барем, когато бяхме във Варшавския договор и СИВ всичко се ръководешеот Москва и на нашите управници не се налагаше това . . . многопосочно дупене !

124

Маляк

преди 4 години

Ехи, мехи, денехи! А, и малко чехи! Стомнялому изодисе в Закинтос! Сте пускате водата и сте траете, вулгарикос вулгарики!

123

Никой

преди 4 години

... Значи Маляките могат да строят лагер на 6-8км от българската граница, вместо това да е до турската, а ние да помагаме като вдигам нивото на Марица🤔

122

Анонимен

преди 4 години

Както казва половинката ми от този край. Има си хора за тия работи. Селцата са трагикомични, с по един или няколко възрастни, обрасло и къщите не им се вижда. Спокоен и хубав ден. А на гърците хиляди целувки от тях гърците, смесени бракове, между гъркиня и тракиец и обратното. Чинка ни от др съседно село. Гъркинята,, 2,, на 13 се омъжила за свекър брата и на погребението от гърция с шалварите, кърпите, се оказало че е гръцка помакиня хаха работила като вол и умряла на бустаня. Дочуване батка

121

Истината

преди 4 години

Българските политици са пешките, а Турция и Гърция са цари царица. Бедна България. Преди 30 г отивайки край едно до браздата българско село, ивайловградско ми направи силно впечатление, че земята се ореше през целият ден и през нощта. Насреща селата им осветени, а в БГ мрак и тъмнина. Само на няколко метра гърци пасяха овцете, можехме да отидем и си побъбрим. Тел около 1 м. Разградено. Може и да останат от войната да оправят дереджето и икономиката на страната. Патим си ние тркийците от..

120

Потресен

преди 4 години

И какво излиза? Мигрантите за българската орда не са човеци! Срамувам се,че съм българин и строго се разграничавам от това деяние!

119

Анонимен

преди 4 години

Добър ход.Солидарност с християнска Гърция срещу поганците!

118

Месокомбинат Родопа

преди 4 години

Очаквайте скоро в магазинната ни мрежа прясна кайма от издавени мигранти на цената на агнешко.Афгански шишлици, сърми по марокански и много други лакомства.

117

И обратно

преди 4 години

До Сата НАТО С турците и гърците се познаваме относително добре. Сега обаче Ердоган коренно нарушава добросъседството. Откъде-накъде ще ни натрапва нешественици? Над 90% това не са бежанци,а икономически навлеци и терористи от натупания ИДИЛ. Както тайно и сами са се домъкнали в Сирия да се бият,така сега сами да си берат гайлето - шут в дупето и обратно.

116

Гост

преди 4 години

На лято няма да има вода за пиене

115

Анонимен

преди 4 години

Bylgari potkepiat tyrtsite...niama spasiavane za tazi darzava

114

Анонимен

преди 4 години

Младите... При живково време от ивайловградско по балкана и в гърция, и от гърция в САЩ, а и бай Тошо се шушукаше, че лично той ги е пускал...

113

, (нерегистриран)

преди 4 години

Да не вземат да ги пуснат в Ивайловградско

112

Лопе

преди 4 години

Ден след годишнината от битката при Клокотница, на същата река?!

111

Лопе

преди 4 години

Е, какво? Идеята е да ги издавят "хуманно"?!

110

Анонимен

преди 4 години

А бента на журналистката кога ще затворят?Къде е този бент,***?

109

Сата НАТО

преди 4 години

Сега заедно с гърците трябва да обявим съвместна операция за взаимопомощ и защита Тервел.Както той навремето е подкрепил Византия за да се спре нашествието, така и сега трябва да сме заедно!------***, съвременната Византия е Турция.Съвременна Гърция е просто един катун. Напъни си малко кокошия мозък.

108

Сата НАТО

преди 4 години

Турция, а не Гърция, е естественият съюзник на България. България няма какво да получи от съюз с Гърция и Сърбия, освен предателства. Това вече сме го играли. Геополитическите дадености на региона са такива, че Сърбия и Гърция винаги ще са срещу България и Турция. Богатството и силата са около Константинопол и Проливите, а Сърбия и Гърция са просто периферия и коридор към нас.

107

Анонимен

преди 4 години

Бас държа ,че идеята е на Хидроинжинера!Нали има да връща на Ердоган заради Местан:-))))

106

Анонимен

преди 4 години

И колко време ще тече тая вода?После нивото пак ще спадне, а ние ще се чудим откъде да вземем вода.