Снимки: БГНЕС
fallback

Българин вероятно е една от жертвите на стрелбата в Ханау, Германия, съобщава "24 часа".

По непотвърдена информация става дума за 40-годишен мъж от град Мездра.

Не е ясно дали близките му са уведомени за трагедията.

Oще по темата
От Външно министерство на този етап няма информация по случая.

Девет души бяха убити при стрелби в два наргиле бара в града. Други четирима са тежко ранени. Стрелецът се придвижвал с кола в тъмен цвят.

След 7-часово издирване властите информираха, че заподозреният за стрелбата е намерен мъртъв в дома си заедно с друго тяло.

Стрелецът е оставил писмо, в което е признал деянието си и е изразил крайнодесни възгледи, съобщи в. "Bild", без да цитира източник. Нападателят е германски гражданин с разрешително за огнестрелно оръжие, а боеприпаси и пълнители са открити в колата му, посочи още изданието.

Нападателят първо убил 3-ма души в бар в центъра на Ханау, след което с кола се придвижил до другия бар в кв. "Кеселщат", където застрелял на място още петима. Жертвите станаха девет, след като ранен почина по-късно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До 21

преди 4 години

Е оказа се вярно и не е срам.Все така действате бе пубери -първосигнално!!! Без грам информация и вече издаваш присъди ! Наистина срам-за теб. Но нали си анонимен ,карай както си искаш.А че по този начин демонстрираш че си обикновен ***.ак,само ти не го проумяваш......М/у впрочем ,жалко за нашият сънародник -шофьор на камион от Мездра.

17

Анонимен

преди 4 години

Вчера един от висшочайша позиция ми обясняваше колко добре живее в Германия и не вижда никакви проблеми. Да ходят да ги гърмят. Германофили прoтивни. Ще стане гражданска война между джихадисти и потомствени нацита.

16

Срам

преди 4 години

Статийка с непотвърдена информация. Важното е сеир да има. Дано не четат този сайт, хора от Мездра, които имат близки в Ханау!

fallback