18

До 21

преди 4 години

Е оказа се вярно и не е срам.Все така действате бе пубери -първосигнално!!! Без грам информация и вече издаваш присъди ! Наистина срам-за теб. Но нали си анонимен ,карай както си искаш.А че по този начин демонстрираш че си обикновен ***.ак,само ти не го проумяваш......М/у впрочем ,жалко за нашият сънародник -шофьор на камион от Мездра.

17

Анонимен

преди 4 години

Вчера един от висшочайша позиция ми обясняваше колко добре живее в Германия и не вижда никакви проблеми. Да ходят да ги гърмят. Германофили прoтивни. Ще стане гражданска война между джихадисти и потомствени нацита.

16

Срам

преди 4 години

Статийка с непотвърдена информация. Важното е сеир да има. Дано не четат този сайт, хора от Мездра, които имат близки в Ханау!

15

Deutschland

преди 4 години

Убийството е в шиша бар посещаван от мюсюлмани. А убиеца е толкова виновен колкото и тези които допуснаха безконтролната имиграция от Арабския свят и Африка,в Германия.Положението в тази страна ще става все по сложно с всяка изминала година.

14

Анонимен

преди 4 години

Безработен от Мездра и се е принудил да търси работа в Германия и куршума го настига.

13

Иван

преди 4 години

По Битиви-то нищо не казаха в 12ч!

12

Анонимен

преди 4 години

Българин с турски за майчин език нали ?

11

Анонимен

преди 4 години

Наргилето е вредно за вашето здраве.

10

Анонимен

преди 4 години

Не е голяма загубата, предвид произхода на този... българин...Такива си имаме в излишък.

9

Анонимен

преди 4 години

Те в Мездра само българи живеят...

8

Д-р Исня

преди 4 години

Българин или български гражданин?!? Разликата е огромна! ***, уточнявай се, моля те!

7

Анонимен

преди 4 години

Явно не всички "schaffen" ситуацията с над 20% чужденци. Че не е нормален германецът, не е нормален, но те студените нации си имат такава черта. Търпят, нищо не казват, търпят и в един момент голям бум. Иначе жалко за всеки работещ нормален човек, които си е отишъл. Трябвало да ги подбира сред изнасилвачи, крадци, нарко-дилъри. Къде къде по подходящ материал.

6

Анонимен

преди 4 години

До ПловдивчанинТи не разбираш,че някои елементи се вкарват точно с такава цел,да рушат хармонията в обществото и да създават конфликти между общностите.И нашите държави от източна Европа не знаехме какво е гето,но сега и при нас го има.Трябва да се разбираме помежду си,а престъпниците да се наказват.

5

ТЦ.

преди 4 години

Пушенето убива....

4

ТЦЦЦ. ТЦ.

преди 4 години

Пуяенето убива, правилно пияат хората......

3

Пловдивчанин

преди 4 години

Аз пък ще кажа - каквото повикало, такова се обадило. Не оправдавам никакви убийства, обаче не може да напълниш континента с африканци и араби, да легнат на социалните системи, да правят атентати, изнасилвания и какви ли не золуми и да не очакваш да няма никаква ответна реакция. Даже с твърде голямо овчедушие се посреща това, което се случва в Европа ама хайде...

2

Сандо

преди 4 години

ще да е някой римлянин от мездра

1

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!ЗАРАДИ НЕГОВАТА ПРОМЯНА, ДОВЕЛА ДО КРИЗА, МИЗЕРИЯ, НИЩЕТА, БЕДНОСТ, БЕЗПЪТИЦА, БЕЗПАРИЧИЕ, КРАЖБИ, КОРУПЦИЯ, БЕЗВЛАСТИЕ, РАЗРУХА ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА БЯГАТ ОТ ТАТКОВИНАТА СИ В ТЪРСЕНЕ НА КЪСМЕТА СИ ПО ОМРАЗНАТА ЧУЖБИНА!РАДЕВ ДА ПОНЕСЕ ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ, СЪД, ЗАТВОР ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!