fallback

🎥 تصاویر اولیه از حریق هواپیمای اوکراینی در منطقه شهریار#سقوط_هواپيما pic.twitter.com/UhdpNx0NME

— خبرگزاری تسنیم 🇮🇷 (@Tasnimnews_Fa) 8 януари 2020 г.

 

 

Публикуваха видео от първите минути след разбиването на украинския Boeing в Техеран. На борда са се намирали 167 пътници и 9 души екипаж. Всички са загинали, няма оцелели.

Видеото е качено от иранската агенция Tasnim в Twitter.

Oще по темата

На кадрите се вижда голяма площ, обхваната от огън и дим.

Самолетът Boeing 737 на компанията „Международни авиолинии на Украйна“, който е извършвал редовен полет от Техеран за Киев, се разби рано тази сутрин близо до летището „Имам Хомейни“ веднага след излитането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

От коментарите се вижда, че русофилите станаха иранофили и мюсюлмани. Предатели, рубладжии и агенти на Москва!

12

Сата НАТО

преди 4 години

Всички тези катастрофи са с неизяснена причина.Винаги по някакъв вълшебен начин става обърквация, неразбериха и оп, фокус-мокус, белята станала случайно и виновни няма. По някакъв начин из родът е специализирал този тип пакости - дали това му е била специалността в КГБ, дали покрай жена му, която е стюардеса, са му хрумнали, но толкова много съвпадения е изключено да са случайни.

11

Сата НАТО

преди 4 години

От началото на президентството на Путин, самолетните атентати следват един след друг.Ген. Лебед - Един кръгъл ***, но много харизматиченГен. Трошев - главникомандващ в Северен Кавказ, но критик на Путин2001 г Ту-154 свален по време на руски ПВО учения в Крим, Украйна плаща обезщетенията.Самолетът на поляците - по най-балъшкия начин се набутаха в устата на мечкатаСамолетът на шефа на Тотал - блъснат от снегорин при излитане МН 17 - спря въздушния трафик през Украйна, щети и за цяла Европа

fallback