fallback

Трима българи на възраст между 28 и 54 години са арестувани от Националната полиция на Испания за склоняване към проституция и незаконно задържане на 19-годишна жена в Мурсия, съобщи La opinion de Murcia.

Младата жена, която е умствено изостанала, е била докарана насилствено от Българи, за да проституира. Момичето е било принудено да поддържа сексуални отношения с много мъже, а заработеното е прибирано от тримата сводници, пише сайта на българите в Испания bulgaros.ovh.

Момичето, също български гражданин, е успяло да избяга от пленниците си и се е качила на влак за Аликанте, където потърсила помощ в полицейското управление на Националната полиция.

Тримата български граждани, мъж и две жени, са обвинени в трафик на хора и склоняване към проституция.

В процеса на разследването криминалистите установили, че тримата задържани са се опитали да продадат момичето за 700 евро на по-възрастен мъж, с когото е трябвало да се ожени.

Делото срещу тримата е гледано от Окръжния съд в Мурсия. Обвинението иска за М. Т. И., който се смята за организатор на престъплението 14 години затвор и обезщетение от 18 000 евро, а за другите двама, които са били съучастници – 7 години и половина за всеки един.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 4 години

А преди колко години е било принудено момичето на сексуални отношения с много мъже като клиенти понеже до преди година,две,три и повече е било малолетно,а щом са го принудили как малолетно то годинките за наказание са повече както обезщетенията за момичето по делото независимо кога са ги задържали понеже момичето успяло да избяга макар и умствено изостанала все пак се ориентирала,но това изисква време,а сигурно са я държали заключена,което утежнява обстоятелствата на туй престъпление във времето

20

Бай Иван

преди 4 години

Българи или електорат по-скоро ;) ???

19

Sadia

преди 4 години

Ako Balgaria prieme Istanbulskata konvenzia Tova nyamashe da se sluci.So GREVIO moge da se spravi s dommashnoto nasilie I prodagba na genite I dezata.V Ispania 14g.zatvor,a v Balgaria probazia oli maksislovna prisada

fallback