Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg
fallback

Наркобосът Будимир Куйович е бил задържан в понеделник вечерта на магистрала "Тракия", след като е карал с фалшива книжка, издадена уж в Португалия.

Oще по темата

Черногорецът излежава присъда от 16 години за наркотрафик. Той е настанен в открито общежитие в Казичене. В понеделник е бил в отпуск.

Миналата година Куйович поиска да бъде предсрочно освободен, но съдът отказа. Той не е създавал проблеми на затворническата управа, предаде Нова.

Преди повече от 10 години името на черногореца разтърси МВР. Имаше съмнения за чадър над неговата наркомрежа. Стигна се до оставки на полицейски шефове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Охоооо

преди 4 години

До Анонимен 1Не само че е в отпуск, ами и присъдата си излежава като на пионерски лагер в Казичене.

9

Анонимен

преди 4 години

Всички пандизчии са навин, на свобода. Всички "работят" в частни фирми и намаляват присъдите си.А народът си мисли, че пандизчиите са в затвора и страдат. Хахах!!Пандизчиите са сред свободните хора и се връщат да спят в Общежитието.Живеят по-добре от средностатистическият българин, не плащат сметки.

8

Анонимен

преди 4 години

38-годишната Невена Стойчева изтърпява последните месеци от условна присъда за притежание на дрога, показа проверка на "24 часа".Бившата любовница на Филип Найденов-Фатик и партньор в бизнеса на Будимир Куйович е наказана с 2 г. условно за пакетче с 44 г марихуана, разкрива съдебно дело срещу нея, което никога не е било публичноНевена Стойчева обаче също не е случайна. Бащата на красавицата е Ангел Стойчев. Днес е на 70 г., бивш директор на столичната полиция, офицер от Държавна сигурност, а след пенсионирането си - бизнесмен. Докато работи в МВР, е вербувал за агент бъдещия депутат Рама

fallback