Архив: Булфото
fallback

Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард „Тодор Каблешков” и нанесли сериозни материални щети. Нападението било извършено около 18 часа вчера. Без да крият лицата си, те отправили заплахи към собственика на заведението.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението.

Мъжете предупредили персонала, собственикът да се обади "на когото трябва", за да не му се случва това всеки ден.

Собственикът Емил Лазаров заяви пред Нова тв, че знае кой е изпратил групата, но ще каже само на органите на реда. Той добави, че се страхува за живота си.

"Около 18 часа са дошли 7-8 души. Седнали са, направили са някаква поръчка. Единият от тях е извадил нож, който е забил в масата. След което са си тръгнали. Няма нещо незаконно. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема охрана. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, каза още той.

Пострадали хора няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

тиквата е извадка на обществото и съзнанието ни

13

Истински лъжи

преди 4 години

Ако бях ръководител на страната !Щех да си вкарам наемници от държавните служби от Щатите или Британия ,щях да инвестирам в некой друг затвор и немаше да има една спокойна мутла или наркодилър ,без кошмари!Има ли желание има и начин !Трябво държавна воля за това,а на много места "полицаи",на ниско ниво и някои на високо ,играят партия с хора още от ниското стъпало ,крадците на дребно.И няма как за не е така като ценза за професията полицай е силно занижен!Това го знам от личен опит!

12

до 12

преди 4 години

Точно през турско е имало истински ред,защото са ни УПРАВЛЯВАЛИ чужденци,НЕ българи.Всяко беззаконие и кражби се наказвали строго-пример Левски и всички подобни- т.нар.хайдуци,"борещи се за свобода". Някой 'историк" може ли да каже,"борещите се за свобода хайдути",разни воеводи,колко турски армии и богаташи са ограбили и колко българи?Мога да помогна,процентът е 100 за грабежите над българите.

fallback