14

Анонимен

преди 4 години

тиквата е извадка на обществото и съзнанието ни

13

Истински лъжи

преди 4 години

Ако бях ръководител на страната !Щех да си вкарам наемници от държавните служби от Щатите или Британия ,щях да инвестирам в некой друг затвор и немаше да има една спокойна мутла или наркодилър ,без кошмари!Има ли желание има и начин !Трябво държавна воля за това,а на много места "полицаи",на ниско ниво и някои на високо ,играят партия с хора още от ниското стъпало ,крадците на дребно.И няма как за не е така като ценза за професията полицай е силно занижен!Това го знам от личен опит!

12

до 12

преди 4 години

Точно през турско е имало истински ред,защото са ни УПРАВЛЯВАЛИ чужденци,НЕ българи.Всяко беззаконие и кражби се наказвали строго-пример Левски и всички подобни- т.нар.хайдуци,"борещи се за свобода". Някой 'историк" може ли да каже,"борещите се за свобода хайдути",разни воеводи,колко турски армии и богаташи са ограбили и колко българи?Мога да помогна,процентът е 100 за грабежите над българите.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия ка с поръчка от друг клиент. И поръчката е без касов бон и фактура. Не минава през НАП.

10

Анонимен

преди 4 години

Много е вероятно собственика на ресторанта да дължи пари ,и не връща заема!Никой няма да притеснява някой и да рискува да бъде осъден .Познавам ,,бизнесменка" на два хранителни магазина която на няколко човека дължи сериозна сума и се ослушва да ги връща!На кредиторите си подхвърля месечно по 50лв.като на бездомници!

9

Анонимен

преди 4 години

Абе, той и шефа на потрошеното заведение е мутра и просто са се скарали с друга мутра. Оставете ги да се оправят помежду си, ако може и да се погърмят малко. Чистят се сами помежду си.

8

дам...

преди 4 години

Мутренските времена се завръщат с пълна сила! И между другото къде е кандидата за главен прокурор?

7

Анонимен

преди 4 години

Територия на нормалните

6

Арсенал

преди 4 години

Затова собствениците на заведения трябва да имат едрокалибрено оръжие под бара и малък пистолет в касата.Когато има десетина застреляни мутри, без последствия(съдебни) за собственика, такива случаи ще намалеят рязко.

5

Сандокан Сандански

преди 4 години

Няма проблем,като ги хванат (ако) и тези ще се разболеят като всички останали от бг мафията.Още едно доказателство защо сте били роби.

4

Анонимен

преди 4 години

Който не е плащал данък сожук, му го вземат със сила и заплахи, като начало. Така е при сикаджията. Видими резултати.

3

Анонимен

преди 4 години

Така е е Държавата, управлявана от Мафията.

2

Анонимен

преди 4 години

Завръщането на Мутрите.Боко Тиквата

1

Анонимен

преди 4 години

Гербава стабилност и видими резултати!