Снимка: Булфото

Въпреки, че върнаха лиценза на Кубрат Пулев и самият той обяви, че с нетърпение очаква мач за световната титла, адвокатите на Джени Суши казаха, че може той да стане подсъдим в гражданско дело за сексуална насилие.

Според Глория Олред, адвокатка на Суши, нещата с него още не са приключили и те ще следят всяка негова стъпка. В сайта bulgariCA.com пише, че Олред и Суши са искали да докарат наказание на промоутъра Боб Аръм, защитил Кубрат Пулев в скандала, като го обяви за жертва на Суши. Репортерката каза, че била обидена след като Кобрата я целуна след победата над Богдан Дину. Все пак тя преглътна обидата и се включи в купона за успеха на българина.

По думите на адвокатката, Боб Аръм въобще не разбирал какво е сексуално насилие, след като за него е нормално мъж над 100 кг да хване за лицето жена, която е доста по-дребна от него и да я целуне, пише "24 часа".

Оказа се, че и Боб Аръм също е минал през обучение срещу сексуалния тормоз и комисията не смята да го привлича под отговорност.

Още по темата
Все още не се знае с кого ще има мач Кобрата: "Може да е мач с Анди Руис, може да е срещу Тайсън Фюри", обясни Гоцев пред ESPN.

Новият световен шампион Анди Руис обаче е зает, защото ще даде реванш на Антъни Джоуша на 14 декември, като според всички боят ще е на "Милениъм Стейдиъм" в Кардиф.

На същото място преди време Пулев трябваше да излезе срещу Джошуа, но скъса мускул, и отпадна заради контузия и мястото бе заето от Карлос Такам.

Целта на Пулев в момента е да стигне до бой за титлата, който ще бъде в София.Все пак и това няма да е лесно, тъй като времето на Международната боксова федерация за подобен мач ще дойде догодина. Пулев е нейн официален претендент.

В категорията ще има и допълнително разместване заради навлизането на няколко нови имена, сред които украинеца Александър Усик. Пулев продължава подготовката си в Лас Вегас.

Затова пък самата Джейн Суши заяви, че се чувства доволна от заседанието, тъй като на него Кобрата бил искрен в разкайването си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase