21

Анонимен

преди 4 години

"А шансовете да спечели не са на нейна страна"В щатите феминистките съдят и осъждат само по донос, без доказателства, съвсем в добрите традиции на ЧК.Ако си ЛГБТ, жена, цветнокожа, феминистка - шансовете са 100% на твоя страна, независимо от истината.

20

Тъй, де!

преди 4 години

Много пари трябва да кихне на адвокатите Суши за да съди Пульо. А шансовете да спечели не са на нейна страна с репутацията, която има. Затова ще си трайка.

19

Анонимен

преди 4 години

Суши ще хване две гуши

18

Ще е крайно...

преди 4 години

...крайно забавно как преподобната г-ца Суши би обяснила в съдебна зала факта, че след като се е почувствала унизена сексуално и почти изнасилена на публично място, само минути по-късно върти апетитния си *** върху чаталите на изнасилвача и неговите приятели на партито в хотелската му стая!Да видим!

17

Анонимен

преди 4 години

до 18 По-скоро Кубрат Пулев- кривогледия поглед. Кличко при един удар така го изтрещя, че му събра очите!Навсякъде в нета го има!

16

ха

преди 4 години

Кубрат Пулев - целувката

15

Анонимен

преди 4 години

Това, което не ви казват е, че много от убийствата на жени там стават след подобни скалъпени "съдения" и насилия. Пълно е със случаи в които американския женски сухоземен кит отива на купон, напива се, спи с 2-3 мъже, става на другия ден и внезапно решава, че е изнасилена. Унищожава 2-3 живота, грухва пари, вкарва хора в затвора, доказателствата са само как се била "почувствала".На някой му пада пердето и бум-бум.

14

Анонимен

преди 4 години

Ако има шанс да го осъди ще го съди със сигурност. Ако няма шанс едва ли ще се занимава.

13

Анонимен

преди 4 години

А,защо до сега не е завела дело ?Всяка уважаваща себе си жена ще съди Пулев за много пари.Работата е уговорена двамката са се наговорили ,да си направят РЕКЛАМА!

12

do 13

преди 4 години

е то това е целта да разбият белите нормални семейства, надявам се вместо да бягат от жените да се организират и да смачкат подобни извратени "групировки" - от адвокатите им до феминистки, *** и прочие измислени такива за печалбарство.

11

бг

преди 4 години

Кубрат, трябва да разбере, че в САЩ не може да се държи, като в чалга клуб. Че има жени с различно поведение от бившата му приятелка. А иначе какъв боксьор е - според мен в топ 10 към момента, но няма потенциал да е на върха ! .

10

Анонимен

преди 4 години

Мазна, лакома златотърсачка. Като всички феминистки. Адвокатското лоби в краварска Задмория добре захлебва от безсмисления грабеж. А като останат само афро-краварите, понеже белите ще бягат от жените като дявол от тамян, тогава и адвокатите ще бъдат опечени и изядени заедно с феминистките.

9

do 5

преди 4 години

да, тази публична целувка няма как да е "насилие", единствено което може да се лепне за нея е хулиганска проява но не и насилие, а за хулиганство наказанието е само вид глоба дори и голяма да е , но не и лицензи, курсове и ала бала. Това му лепнаха за опипването по ***, това е насилието, защо журналята не го споменават никой не знае.сушито се оплаква освен от целувка и от опипване за което няма свидетели и кубрат отрича но и вярват на жената, и много такива измислени насилия ще има и осъдени мъже, идва друго поколение, нашите деца и внуци ще се сблъскват често с такива измислени обвинения.

8

Оху

преди 4 години

Тя и Суши трлябва да мине на обучение,за да се научи да не обижда най-верните си фенове!

7

Анонимен

преди 4 години

Няма да му се размине Ще продава хотела в Берлин.

6

Джедай Мастър

преди 4 години

"Въпреки върнатия лиценз: Суши може да съди Кобрата"Ми много ясно, че може да го съди - едното няма нищо общо с другото.

5

Жоро

преди 4 години

До ХХХЕ ти строши ***, човек!

4

Sicht Punkt

преди 4 години

Стига сте преекспонирали случая!За една ПУБЛИЧНА целувка, не е възможно да се стигне до нещо повече от малко пушилка. Ако тази целувка беше насила и на някакво безлюдно място да. Намеренията не са му били да я насилва.

3

ХХХ

преди 4 години

Лицемерни българи ......вечно ще сте в тия 500 години ! Живейте за да умрете !

2

Анонимен

преди 4 години

Сега Суши ще чаака да види колко пари ще вземе Кобрата, за да знае с колко да го прецака.