Снимка: Булфото, архив
fallback

Жена от Пловдив е задържана за проявена агресия към медицински екип.

На 5 юни полицаи се отзовали на сигнал за възникнал конфликт в Диагностично-консултативен център в квартал "Столипиново".

Установено е, че лекарка и акушерка били нападнати с удари от 35-годишна жена, която внезапно нахлула в кабинета им, съобщава Дарик радио.

Отведена е за едно денонощие в Районното управление. По първоначални данни повод за действията й е възникнал проблем при раждане на нейна роднина, която била консултирана от потърпевшите.

Срещу жената е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

РазумнотоПредложение

преди 4 години

Да има здравно заведение само за роми и линейки, които да обслужват само ромите.Шеф на всичко това да бъде д-р Димитров от Пловдив. Ако ще му четат присъда заради това, че постъпи с Плъха така както трябва, нека тя да бъде обществено полезен труд под формата на ръководство на такъв здравен център, който да обслужва само роми.На доктора да дадат няколко картечни пистолета, калашници и гранатомети плюс разрешение да ги ползва както намери за добре в случай на нужда.

31

Ако имаме властници

преди 4 години

мъже на място, след този случай поне една година столипиновки не бива да получават достъп до гинекологична и акушерска помощ. Да си плащат в скъпите частни кабинети.Защо предлагам това? Защото този етнос най-много се респектира, когато го наказват себеподобните му. Спрат ли за 1 година да приемат жени от Столипиново в тези кабинети, сами можете да си представите какъв предах ще ядат в махалата си тези, които са нападнали лекарката и акушерката. Ще ги пердашат останалите роми.

30

БХК

преди 4 години

Да се освободи незабавно !!!

fallback