32

РазумнотоПредложение

преди 4 години

Да има здравно заведение само за роми и линейки, които да обслужват само ромите.Шеф на всичко това да бъде д-р Димитров от Пловдив. Ако ще му четат присъда заради това, че постъпи с Плъха така както трябва, нека тя да бъде обществено полезен труд под формата на ръководство на такъв здравен център, който да обслужва само роми.На доктора да дадат няколко картечни пистолета, калашници и гранатомети плюс разрешение да ги ползва както намери за добре в случай на нужда.

31

Ако имаме властници

преди 4 години

мъже на място, след този случай поне една година столипиновки не бива да получават достъп до гинекологична и акушерска помощ. Да си плащат в скъпите частни кабинети.Защо предлагам това? Защото този етнос най-много се респектира, когато го наказват себеподобните му. Спрат ли за 1 година да приемат жени от Столипиново в тези кабинети, сами можете да си представите какъв предах ще ядат в махалата си тези, които са нападнали лекарката и акушерката. Ще ги пердашат останалите роми.

30

БХК

преди 4 години

Да се освободи незабавно !!!

29

чарли

преди 4 години

Напишете и името дайте и снимката,ама не ви стиска.

28

Анонимен

преди 4 години

Тази да не е била бабата на 12 годишната родилка?

27

Анонимен

преди 4 години

Сутринта бяхте написали трите имена и професията на женицата дето бутнала без да иска онзи режисьор. А сега се споменава само "жена", ама от тъмните ли е, шведка ли е, осигурена ли е........Нямам представа за какви пари се продавате за да плюете по собствената си кръв, но няма да свърши добре това.

26

Анонимен

преди 4 години

тая колко пари в хазната е внесла, че да претендира за здравно обслужване?

25

Мяу

преди 4 години

Жена или лебед?

24

Анонимен

преди 4 години

ОТ ДРУГА СТРАНА ЯВНО ,Ч Е ТАКА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАМЕ НА ДОКТОРИТЕ, КОГАТО НЯМА АДЕКВАТНА ОТГОВОРНОСТ С АДМИНИСТРАТИВНО И ПРАВНО НАКАЗАНИЕ... ЩЕ БЪДАТ ПО -СТАРАТЕЛНИ ОБЕЗЗАТЕЛНО!

23

Анонимен

преди 4 години

АБЕ ЗАЩО ТАКА СМЕ ПОЛИТ КОРЕКТНИ -1 ЖЕНА НА 35 ... НЕ СЕ УТОЧНЯВА ЕТНОСА, НЕ ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМЕ ДЕ... АМА ТЕ ДОКТОРИТЕ СА СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ИМ ПРЕДЛАГАТ ЗДРАВНИ ГРИЖИ. КАТО СПЕШНА ПОМОЩ НАПРИМЕР. АКО СЪМ НА ТЯХ. ОТКАЗВАМ. ДА МЕ УВОЛНЯТ! ДА ВИДИМ КОГО ЩЕ СЛОЖАТ НА МОЕ МЯСТО! ПЪК И СА ПОЛАГАЛИ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА, КОЯТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ХОРА ВСЕ ПАК..НЕ ЗА ДРУГИ

22

До 21

преди 4 години

Само може да се надяваме, нали знаеш че за циг аните няма закони. Сигурно вече са е пуснали и така до другия път

21

Анонимен

преди 4 години

Стигнах само до Столюпиново и всичко ми се изясни.Ромка.

20

Анонимен

преди 4 години

Така само в гетото си отмъщават. Ае сега по новия закон 5 години затвор.

19

Анонимен

преди 4 години

Грижата е много лоша за бъдещите поколения! Това води до регресия а от там - агресия.

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОсвен че не са платили и 1 стотинка, колега, родилката най-вероятно е на 15 с трето раждане...

17

Анонимен

преди 4 години

Новината тук е половинчата и поднесена проромско коректна.Истинските и цели са новините по други сайтове.

16

Анонимен

преди 4 години

До Хъммм 15...........на външната врата се слага портиер...........Дедо дишащ на акумулатори....няма как да стане!

15

Анонимен

преди 4 години

Столипиново! Това обяснява всичко. То пак добре, че е била само една, а не се е изсипала цялата рода в кабинета.

14

БПФ

преди 4 години

Да се направи съпоставка на разходите за поддръжката на тоя диагностическо-консултативен център и приходите от здравни осигуровки, плащани от обитателите на Столипиново. Ако приходите не покриват поне 2/3 от разходите, центърът да се закрие !!! Ние не сме длъжни да плащаме здравеопазването на някакви гнъсни паpaзити, които на всичкото отгоре посягат на лекарите ни. А умират !!!

13

Хъммм

преди 4 години

че ги бият не е хубаво, но защо от ръководството на болниците не ограничат достъпа до здравните заведения. на външната врата се слага портиер, който да допуска само хора с предварително записан час за преглед - останалите да чакат на външната врата, до кога всякаква *** ще си влиза и излиза , все едно е у тях си.