Снимка: facebook.com/KubratPulev/photos
fallback

От лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба за Кубрат Пулев, съобщават световните медии.

Причината е два непозволени удара на Кобрата срещу румънеца по време на драматичната им битка в Калифорния.
Oще по темата
В началото на седмицата щабът на Дину внесе официална жалба в Атлетическата комисия. Предполагаше се, че той иска преиграване на мача, но промоутърът му Грег Коен настоява да се задейства член 4 CCR-368. Той гласи, че в Калифорния имат право да променят резултат от дадена среща, ако има допуснато нарушение.
 
Според жалбата, Пулев е нанесъл непозволен удар срещу румънеца, докато той е бил на колене, след което последвал още един. Съдията отне точка на българина и даде 5 минути на съперника му да се съвземе. Последваха два нокдауна в полза на софиянеца, след което той спечели мача.
 
Ако на Дину бъде присъдена служебна победа, Кобрата ще изгуби правото си на официален претендент за титлата на Антъни Джошуа във версия IBF.
 
Комисията ще се произнесе на 14 май, когато Пулев ще бъде изслушан и по скандала с репортера Джени Суши. Лицензът на българина в Калифорния беше временно замразен, след като американката заведе дело срещу него заради целувката след успеха над Дину. 
 
Четете всичко за Кобрата в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 5 години

Както се пее в песента "Една любов *** целия живот4

43

Бай Кольо

преди 5 години

При обявяване края на втората световна война,във филмите се вижда как в момент на еуфория,американските войници целуват на поразия жени и в Европа и в щатите.Как никой не се сети да ги осъди.Щеше да е много интересно. Тези отношения там,са толкова изопачени и деформирани,че приличат на гротеска.

42

Анонимен

преди 5 години

Има вече статия в интернет пространството за ромския им произход на Пулеви , нека големия брат спре да се прави на българин и да прави всичко българи на Палячовци

fallback