44

Анонимен

преди 5 години

Както се пее в песента "Една любов *** целия живот4

43

Бай Кольо

преди 5 години

При обявяване края на втората световна война,във филмите се вижда как в момент на еуфория,американските войници целуват на поразия жени и в Европа и в щатите.Как никой не се сети да ги осъди.Щеше да е много интересно. Тези отношения там,са толкова изопачени и деформирани,че приличат на гротеска.

42

Анонимен

преди 5 години

Има вече статия в интернет пространството за ромския им произход на Пулеви , нека големия брат спре да се прави на българин и да прави всичко българи на Палячовци

41

To6

преди 5 години

ПРОСТО СПРЯХ ДА ЧЕТА ГЛУПОСТИ !!! НО ВИЕ СИ ГИ ПИШЕТЕ, ВСЕ ОЩЕ НЯКОИ ГИ ЧЕТАТ !!!

40

Анонимен

преди 5 години

Кобратъ има няколко дела за побой над жени

39

Анонимен

преди 5 години

Ударите на Пулев в тилът са негова запазена марка. Почти във всеки мач го прави, аз съм го забелязал отдавна.Дори и в мачът с Кличко ги правеше. Българин е вярно,но му липсват много качества, дори в чисто човешки план.Не е нормално на 38 години да се държи като пубер.

38

До иван иванов

преди 5 години

Опитал си се да се направиш на интересен,но не ти се е получило,и откилометри си личи,че отношенията с жените са ти комплекс

37

Анонимен

преди 5 години

Още тогава като гледах сутринта повторениято на мача написах, че тези удари в тила на Дино бяха напълно излишни, защото дават повод на румънеца да оспори победата на наш Пульо и ето че излязох прав! А за целувката на Бай *** няма какво повече да се коментира - пълна селяния откъдето и да я погледнеш! Преди мача му с Кличко се чувствах горд, че българин излиза да се бие в мач, който цял свят ще го гледа, но след клоунските му изпълнения и плезене на фона на неговата безпомощност срещу украинеца

36

Анонимен

преди 5 години

Въобще съмнително,че тя да е била журналистка и репортерка за финала,вредила се е,промушила се,но с чия карта и акридитация за отразяване на спортното събитие в щаба да ги зариби,че е еди коя си от ели кой си спортен информационен център търсещи ги за интервю и следващи ги по петите кат екип на който се разчита в техните успехи как залог в кариерното развитие за бранша и залагания кой ще е по-добре представилия се от тях,защото към съперника не проявили необходимия интерес кат достоен съперник.

35

Иван Иванов

преди 5 години

Ало анонимния,като те е страх да не награби женати,па я замести,толкова ли нямаш куража на една жена.

34

До 34

преди 5 години

Тя не му е танцувала в скута бе,ограмоти се малко

33

Атанас

преди 5 години

До Анонимен 32 Ако моята жена преди това му е танцувала в скута, може да я задържи направо

32

Наблюдател

преди 5 години

Пулев тръгна по пътя на Гришо.

31

Анонимен

преди 5 години

Всички които го защитават да се замислят ако награби тяхната жена или приятелка в някое заведение на коя страна ще са тогава

30

Анонимен

преди 5 години

Защо занимават народа с тоя човек? Та той не означава нищо за народа! Не се стърпял и челунал едно друго нищо не значешто същество. И какво толкова. Стана световна новина, от нищо новина, журналистите демонстрират своята духовна нищета.

29

Анонимен

преди 5 години

И двамата братя удряха непозволено когато бяха аматьори,удряха и след знак стоп.Не че сега са професионалисти.

28

Анонимен

преди 5 години

Всичко което му се случи си е чиста постановка,особено с журналистката.__________Горкият Пульо!Журналистката го награби и разцелува по време на интервюто.

27

Легендата

преди 5 години

Искам да го видя в UFC.

26

noFreeman

преди 5 години

хахаха някой долу написал "в истинските страни" - хамерика ли е истинска страна бе ***. Това е един сбирщайн на глупави хора, които ги манипулират от сутрин до вечер. Печатницата на евреите... нищо смислено... скоро ще и се види краят!

25

Боки

преди 5 години

Нашият си мисли че може да прави каквото си поиска - да целува като ги държи за главите, да удря в тила когато опонента е паднал на земята. Ясно се видяха умишлените удари в тила.Това е тежка категория и всеки удар е фатален ,камоли в тила.