Драмата с целувката на Кубрат Пулев продължава с пълна сила. На този етап лицензът на Кобрата бе отнет за щата Калифорния, а Джени Суши ще търси правата си заедно с един от най-добрите адвокати в Щатите.

По думите на спортния журналист Крум Савов в "България сутрин", след като 3/4 от хората, имащи възможност за изява, са се изказали, скандалът вече утихва. Според него мненията са разнопосочни по ред причини - в коя държава се е случило, между кого и защо и последващите действия на двамата засегнати.

Още по темата
През уикенда на Facebook страницата на братя Пулеви се появи видео, което показва как репортерката танцува в скута на мъж часове след целувката с Кубрат, която тя определи като сексуален тормоз.

Според адвокат Рада Лилова репортерката не е била засегната и по време на целувката, въпреки че е твърдяла обратно. По нейни думи клиповете са доказателство, че Джени Суши не е била малтретирана или обидена.

"Не изключвам възможността това да е успешен пиар ход и за двамата участници. Доскоро Суши изобщо не беше известна в спортната журналистика, а сега е медийна звезда. Има възможност да се стигне до съд. Не говоря за наказателно производство срещу Пулев, но вероятно гражданско", коментира Рада Лилова пред Bulgaria ON AIR.

Крум Савов посочи, че независимо какво поведение е показвала репортерката във видеото, то може да има второ последствие за боксьора ни, тъй като той няма право да публикува клипа без съгласието на Джени Суши. Според него обаче скандалът е отворил на Кубрат големи възможности.

"Скандалът е първо и задължително условие, за да се продаде боксьорът. Не знам дали го е целял, защото наистина тук обяснението е възбуда и адрелин, но отдавна го съветваха, че Европа е малка. Той съвсем целенасочено отиде на американския пазар. Това събитие му отвори такива възможности, че само ако беше нокаутирал Джошуа, щеше да му донесе такава слава", коментира Савов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase