Архив: Булфото
fallback

30-годишен мъж е прострелян в ръката след полицейско преследване в Девня, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

В събота около обяд полицейски екип забелязал лек автомобил без табели на улица в града, който паркирал пред частен дом. Униформените се насочили към шофьора за проверка, но при вида на полицаите шофьорът рязко потеглил.

Автомобилът е открит в района на жп гарата в Девня, а водачът му слиза и побягва. Последват предупреждения от страна на полицейските служители и призиви да спре, но мъжът не се съобразява Един от полицейските служители произвежда два изстрела във въздуха, но мъжът продължил да бяга. След двата предупредителни изстрела полицаят стрелял отново и ранил мъжа в ръката.

Лицето отново не спира, а се укрива на покрива на изоставена постройка. Малко след това е задържан, оказало се, че е добре познат на органите на реда, неправоспособен и многократно осъждан. Същият е отведен в болнично заведение, където е прегледан, установено е, че няма тежки травми и е освободен.

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Образувано е също следствено дело.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Владислав

преди 5 години

Продължение: Остави го да мисли, без удобства, без разходки по двора, без предсрочно освобождаване за добро възпитание, без телевизия и Интернет. За онези дето са убили деца, жените си, родителите си, или друг човек, за онези дето са съсипали живота на другите хора. Не им спестявай мъките със смъртно наказание, остави ги до края на живота си да мислят зад 4 стени всеки божи ден за това " -край на цитата.Вие сами помислете дали е прав или не.

13

Владислав

преди 5 години

Можеби няма връзка с темата,но абсолютно до скоро бях твърдо убеден в смъртното наказание. Смятах, че трябва да се въведе, в крайна сметка защо аз и другите примерни граждани да плащаме за някаква ***, храна и подслон?!Оня ден обаче говорих с човек, възрастен (прави ми изолация на къщата) и той каза нещо в което се замислих.Цитирам-"смъртта е лека,така решаваш проблема му кардинално, вместо това остави го на една порция вода и хляб 40г да си мисли какво е направил,без свиждане без приятели

12

Познай етноса

преди 5 години

Те са над закона.Защо да си прави труда да пътува със законно притежаван и регистриран автомобил, след като може да си го открадне и се чувства в правото си да си го кара ПО ОБЯД без табели из града.

fallback