14

Владислав

преди 5 години

Продължение: Остави го да мисли, без удобства, без разходки по двора, без предсрочно освобождаване за добро възпитание, без телевизия и Интернет. За онези дето са убили деца, жените си, родителите си, или друг човек, за онези дето са съсипали живота на другите хора. Не им спестявай мъките със смъртно наказание, остави ги до края на живота си да мислят зад 4 стени всеки божи ден за това " -край на цитата.Вие сами помислете дали е прав или не.

13

Владислав

преди 5 години

Можеби няма връзка с темата,но абсолютно до скоро бях твърдо убеден в смъртното наказание. Смятах, че трябва да се въведе, в крайна сметка защо аз и другите примерни граждани да плащаме за някаква ***, храна и подслон?!Оня ден обаче говорих с човек, възрастен (прави ми изолация на къщата) и той каза нещо в което се замислих.Цитирам-"смъртта е лека,така решаваш проблема му кардинално, вместо това остави го на една порция вода и хляб 40г да си мисли какво е направил,без свиждане без приятели

12

Познай етноса

преди 5 години

Те са над закона.Защо да си прави труда да пътува със законно притежаван и регистриран автомобил, след като може да си го открадне и се чувства в правото си да си го кара ПО ОБЯД без табели из града.

11

ДИВАК

преди 5 години

трябвало е след вторият истрел ,да продължи стрелбата до изчерпване на наличните патрони . Така ще оттренират , стрелба по реална мишена !

10

Анонимен

преди 5 години

tova bg zoo policai li sa bili?

9

до 6

преди 5 години

Не в чистота колега - в пандела - многократно осъждан, неправоспособен водач, вероятно е карал кола бе застраховка, можел е да блъсне теб, жена ти или всеки някой.

8

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Браво, крайно време е полицията да вземе насериозно задълженията си.

7

Анонимен

преди 5 години

Така наречения куршум е гумен, не случайно е продължил да бяга и се е скрил, а после в болницата са го освободили.

6

Анонимен

преди 5 години

поопринцип подобен екшън следва да се заплаща от беглеца ... бензин, щети, болнично лечение, превързочни материали ... куршума с който е ранен. Всичко да му се събира на сметка и после да си покрива разходите. Ако няма кинти ще полага обществено полезен труд до изплащаето на задълженията. Така като го гледам тоя поне един месец трябва да работи в чистота на къс повод само за да си изплати преследването. Отделно вече глоба за без номера и тн.

5

Анонимен

преди 5 години

Кога полицейските преследвания ще започнат да се отнасят за политици като Методиев Борисов, Цветан Цветанов, Лютви Местан, Ахмед Доган, Корнелия Нинова и останалите политически лидери. Те им определят малките заплати и ги правят на маймуни.

4

Анонимен

преди 5 години

Минцифая да не се е самопрострелял. Щом пострадалия е криминално проявен.

3

Анонимен

преди 5 години

Добър познат на органите на реда.Това вече звучи като СМЧ.

2

анонимен

преди 5 години

И защо го е ранил в ръката правилното решение е в главата и случаят щеше да е решен правилно.Сега ще му плащме лечениети защото не е осигорен и ако случйно го осъдят трябва да го храним в затвора.

1

Анонимен

преди 5 години

Едва ли са го уцелили с боен патрон, но със сигурност са му предизвикали стомашни смущения.