Мохамад Джавад Зариф. Снимка: архив, Reuters
fallback

Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф се подигра на израелския премиер Бенямин Нетаняху, след като той заяви, че се готви за среща с арабски представители, за да обсъди война срещу Иран, предаде ДПА.

Нетаняху направи изявлението си във Варшава, където участва в конференция за Близкия изток, която Техеран определя като антииранска.

"Отдавна са ни известни заблудите на Нетаняху. Сега светът - и присъстващите на ВаршавскияЦирк - също са наясно", подчерта Джавад Зариф вчера в Тwitter.

Видеоклипът, в който Нетаняху говори за война срещу Иран вече беше изтрит. Канцеларията му издаде нова версия на изявлението, в което заменя думата "война" с "борба срещу", отбелязва ДПА, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

муспи

преди 5 години

Евреите никога с никого не са воювали през цялата си история, а те и нямат история, всичко са си измислили сами. То е като това, че никога на никого не са откраднали и един цент, не са владели нищо - не бъркай с владеенето на ППА (Парите Правителствата и Армиите на света!), то си е бизнес. Устройването на войни си е техен хилядолетен - поне 6,000 години бизнес, - ето и сега САЩ искат да воюват с Иран.

21

Скептик

преди 5 години

Израел участва в създаването на клетки на Ал Кайда, в атентата на 11 Септември, в създаването на Сирийската "опозиция", в създаването на ИД. Израел контролира правителствата в Европа, които разрушиха границите. Да се представят фарисеите разпънали Христос за защитници на правата вяра и на справедливостта е неуместно и смехотворно. Вярва го само пъпеша.

20

Моше

преди 5 години

И кои па са тия персия бе кво са измислили математичен метод за броене на камили.

fallback