22

муспи

преди 5 години

Евреите никога с никого не са воювали през цялата си история, а те и нямат история, всичко са си измислили сами. То е като това, че никога на никого не са откраднали и един цент, не са владели нищо - не бъркай с владеенето на ППА (Парите Правителствата и Армиите на света!), то си е бизнес. Устройването на войни си е техен хилядолетен - поне 6,000 години бизнес, - ето и сега САЩ искат да воюват с Иран.

21

Скептик

преди 5 години

Израел участва в създаването на клетки на Ал Кайда, в атентата на 11 Септември, в създаването на Сирийската "опозиция", в създаването на ИД. Израел контролира правителствата в Европа, които разрушиха границите. Да се представят фарисеите разпънали Христос за защитници на правата вяра и на справедливостта е неуместно и смехотворно. Вярва го само пъпеша.

20

Моше

преди 5 години

И кои па са тия персия бе кво са измислили математичен метод за броене на камили.

19

Анонимен

преди 5 години

До 14В грешка си. Азерите са 16млн. от 80 млн. Иран, това не е 1/3, и те винаги са били част ог Персия. Над 90% от останалите малцинства са родствени на персите арийски народии затова Персия,стана Иран.

18

Анонимен

преди 5 години

Офф още ли тарамбуки ще идват в европа. Поне шаломовците да ги избият. Писна ми от тия.

17

Анонимен

преди 5 години

11 пишеш пълни глупости, някакви приказки за маса.

16

Анонимен

преди 5 години

До batmarioПреди наколко години иранците свалиха американски шпионски дрон по-скоро го накараха да кацне на летище с помощта на старата изпитана съветска РЕБ-система "Автобаза".

15

Анонимен

преди 5 години

И те като американците.Демокрация с оръжие.

14

Анонимен

преди 5 години

1/3 от Иран са азери, кюрди, арменци, тюрмени, балуджи. На 1/3 от територията, Северен Иран, персите не са мнозинство. Иран е мултинационална държава, бивша империя на шиитите.

13

Смешни сте

преди 5 години

Ни76що не знаете за Израел. Йосиф.... Сталин, Ленин... Все евреи. Русия заедно с Америка и Англия създават Израел под натиска на еврейските родове които управляват тези три държави. И още ги управляват. Какви са Иран. Какво високотехнологично нещо са дали на света...... Кланяте се на враговете си....... Засрамете се!

12

илюминат-ренегат

преди 5 години

Израел готви трета световна война-да сме по-точни!

11

Анонимен

преди 5 години

До 10Китай никога няма да обяви война на основния си пазар, а Русия не може да си позволи война от такъв мащаб по финансови причини. И преди да ми размяткаш ядрени оръжия вземи си пий хаповете.

10

до 9

преди 5 години

Да, Русия, Китай са умрели от страх от САЩ:))) или по-скоро от смях:))) нека се пробват с технологиите си тъкмо ще видиш и тия на Китай и Русия. .щото и те имат !!!!!!

9

Анонимем

преди 5 години

Иран Турция Русия и Китай-толкоз лай .. заливат планетата,че са достигнали и луната.Америка си мълчеше и 1945 но кой пръв изкара атомните бомби Америка разбирасе още тогава.А сега какви нови оръжия имат само господ знае.Тогава целият свят се наср.Тези 4 ри държави са само едни ганстери нищо друго но Америка не им дава да гъкнат.

8

да

преди 5 години

Иран е друга бира. .това не ти е Либия с население малко по-голямо от това на София или разградения двор Ирак на който ЦРУ му избираше диктатор...никой влязъл в Иран няма да излезе жив !!!!

7

Анонимен

преди 5 години

И Садам, и Кадафи се подиграваха, но отдава вече са при Св. Петър...пардон - при Алах !

6

Ф.С.В.

преди 5 години

Злото продължава да иска война - за него Мирът не е интересен доходен и смислен-злото иска войни за да завзема територии да продава оръжие да краде ресурси и да командва масите роби-Да Монополизира Света и всички да работят за общото благо- сиреч за НЕГО!Който си играе с живота на милиарди хора и иска война - накрая ще си я получиИран Турция Китай и Русия са новата сила в Света

5

Анонимен

преди 5 години

Много ***

4

Анонимен

преди 5 години

"Иранците са персийци."Ти можеш ли да четеш с разбиране?

3

до 1

преди 5 години

Иранците са персийци.