Снимка: Интерпол
fallback

Стайко Стайков не се яви в Апелативния специализиран съд, тъй като бил приет в болница "Света София" по спешност.

Oще по темата

Синът на бизнесмена Миню Стайков имал висока температура от 36 часа с неустановен произход, обяснил адвокатът му Димитър Вълчев, предаде "24 часа".

Миналата седмица Стайко Стайков бе пуснат да се прибере под домашен арест. Стана ясно, че на 5 февруари е бил хоспитализиран, след като е бил прегледан от екип на бърза помощ. Наблюдаващият делото прокурор Ангел Кънев е дал разрешение мъжът да остане на лечение в болничното заведение.

Адвокатът на Стойков пожела жалбата на клиента му срещу мярката "домашен арест" да се разглежда при закрита врата, тъй като Стайков не искал здравословното му състояние да бъде обсъждано и да става обществено достояние.

Апелативният спецсъд уважи искането и в момента заседава в зала 4 в присъствието единствено на двамата адвокати на подсъдимия и прокурор Пламен Марков.

Стайко Стайков е с повдигнато обвинение за данъчни престъпления за около половин милион лева, за участие в организирана престъпна група и за контрабанда на цигари и пране на пари.

Припомняме, че издирваният от Интерпол Стайко Стайков се появи с твърдението бе е бил отвлечен, пребит и захвърлен край София. Той бе приет в "Пирогов" и впоследствие преместен в МВР болница. 7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от адвокат искаха тогава да нахлуят в стаята на задържания и да го приберат вкъщи, тъй като бил в тежко състояние, но бяха спрени от полицаи и съдебни охранители. По-късно съдът го пусна под "домашен арест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСигурно има някаква срамна болест, за да е при закрити врати?може да са го ваксинирали на задна прашка и да се е поболяло от мъка момчето :)

15

Анонимен

преди 5 години

каква нежна душа, доста отглагания ще има до сватбата в затвора, но ще има по стара традиция

14

ААА

преди 5 години

Да не се налага на никой, но ако трябва да влезе човек в болница вече не знае на какъв бабаитин може да попадне и да го отстрелят разни горили и мутрички. Е, да разчита на това, че все пак е в "болница"/или приют за мутри момже би/

fallback