16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСигурно има някаква срамна болест, за да е при закрити врати?може да са го ваксинирали на задна прашка и да се е поболяло от мъка момчето :)

15

Анонимен

преди 5 години

каква нежна душа, доста отглагания ще има до сватбата в затвора, но ще има по стара традиция

14

ААА

преди 5 години

Да не се налага на никой, но ако трябва да влезе човек в болница вече не знае на какъв бабаитин може да попадне и да го отстрелят разни горили и мутрички. Е, да разчита на това, че все пак е в "болница"/или приют за мутри момже би/

13

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да умуваме повече, да грабваме калашниците и да им видим сметката. Повече сме от тях по силни сме докога ще търпим?

12

Анонимен

преди 5 години

А за бялата мафия какво да кажем? Те са в основата на измамата с ТЕЛК, с "болните" подсъдими...Ако "лекарите" си гледаха работата съвестно нямаше да има такива брутални нарушения по всички параграфи.

11

Анонимен

преди 5 години

А докторите пишещи фалшиви диагнози ще ги правим ли нещо?Съд,затвор,това..онова?Или ще ги оставим да си въртят бизнеса?

10

Анонимен

преди 5 години

Сигурно има някаква срамна болест, за да е при закрити врати? Съдиите и прокурорите трябва да носят маски, противогази и да се ваксинират.

9

i'm

преди 5 години

Абе до кога перстъпниците в тази държава ще се подиграват със системата и с обществото в най-крайна сметка? Сега температура бил имал...Утре гърло ще го заболи, а в други ден ще му изтече давността и съда ще го оправдае или пък ще му сметнат лежането за излежана присъда и пак ще го пуснат. Всеки път едни и същи дървени номера от 30 години насам...!

8

Бай Ставри

преди 5 години

Чакам го при мен в южното крило- редовно ще му мерят температурата с кожен термометър.

7

Анонимен

преди 5 години

тези, от кастата на другарите, щом им се попречи да въртят бандитски далавери и да крадат, веднага се разболяват, тежко!

6

...

преди 5 години

Ей ако Иванчева беше вдигнала температура, нямаше да я разкарват с окови и да лежи по мизерните арести. Или този номер минава само за едни?

5

Бате Гойко

преди 5 години

"Стайков не искал здравословното му състояние да бъде обсъждано и да става обществено достояние."Ами не искал, ама здравословното му състояние се обсъжда по почти всички медии. Иначе за първи път чувам високата температура да е пречка за подвеждане от отговорност.

4

Цецо

преди 5 години

Нищо ново, щях да се учудя, ако не беше влязъл в болница или ако не му бяха издали поне болничен... готов съм да се басирам, че след лекарския преглед ще се окаже, че е мноого болен и се нуждае задължително от домашно лечение! А по-нататък, ако делото се закучи и нещата отидат към ефективна присъда, директно ще се покрие някъде по света...

3

Анонимен

преди 5 години

Malko prokurori i sadii zakovani po darvetata...

2

Анонимен

преди 5 години

Така и така няма да им направят нищо, малко зрелища за простолюдието, да има какво да коментираме

1

проку

преди 5 години

...Боли го ***....!