Снимка: БТА
fallback

Десет души бяха ранени при врязване на кола в автобусна спирка в Западна Германия днес, предаде Ройтерс, като се позова на полицията.

Инцидентът станал в град Реклингхаузен. Шофьорът на колата и още девет души са ранени. Един от пострадалите е в тежко състояние.

Причината за инцидента засега не е ясна. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

До АмериканофилАмерика да спре да се меси в работите на цял свят. Французи и германци ще живеят добре ако щатите спрът да дестабилизират света. Без Франция нямаше да има САЩ, така че покажи уважение към френския президент. Вижда се колко си "умен" щом идол ти е оранжевия клoун.

13

Анонимен

преди 5 години

В заглавието пише взрив а долу в текста врязване. Кое е истината. Ако е врязване то се знае кои се врязват. Не им е за първи нито за последен път. Не случайно на полицията е забранено да изнасят каквато и да е информация при такива случаи. А е забранено за да не настройват населението против мигрантите на Меркел. Ако беше злополука досега да бяха обявили какво точно се е случило. В момента се чудят каква лъжа да скалъпят така че да изглежда достоверна. Който не ги познава скъпо ще ги плати.

12

Анонимен

преди 5 години

Какъв взрив бе хора? Страшно нещо е това медиите.Шофьора е казал че му е станало лошо и се ВРЯЗЪЛ/а не се е взривил/ в автобусната спирка където имало хора.Само терористични актове са ви в главите/

fallback