Снимка: Bulgaria On Air
fallback

"Здравейте, звездовищни хора!" - ако сте чували това изречение, значи знаете за кого става дума. Тя е Инес Субашка и спортът и правилното хранене са неизменна част от живота й.

Започва да се занимава усилено със спорт още на 12 години, когато започва да тренира баскетбол. Това е и една от причините днес да съзнава колко важно е изграждането на съзнание и отношение към спорта още от ранна детска възраст.

Инес Субашка има няколко успешни книги за правилно хранене, има свой видеоблог с лесни упражнения, а освен това и блог с полезни рецепти.

Инес пленява хиляди хора, решили да променят начина си на живот и да изкоренят вредните си навици. При нея идват и много родители на деца с наднормено тегло.

"Една от причините със сигурност е храната и това, че все повече родителите са заети. Днес е по-лесно да минеш през магазина и да си купиш нещо готово. Във всяко едно семейство трябва да се възпитава това всички заедно да приготвят  храната", споделя пред камерата на "Директно" по Bulgaria ON AIR Инес Субашка.

Колко е важно с какво храним децата си не само у дома, но и в каква храна предлагат училищните лафки?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Гост

преди 5 години

Какви успешни книги има въпросната,преписва от чужда литература и учебници,топлата вода е открито много отдавна,пиленце,ти нищо ново не предлагаш

7

Смях

преди 5 години

Тая е тотално изтрещяла25338

6

Анонимен

преди 5 години

Нали щяха да забраняват на хора без медицинско образование да дават насоки за хранене и да се изказват по темата?

fallback