8

Гост

преди 5 години

Какви успешни книги има въпросната,преписва от чужда литература и учебници,топлата вода е открито много отдавна,пиленце,ти нищо ново не предлагаш

7

Смях

преди 5 години

Тая е тотално изтрещяла25338

6

Анонимен

преди 5 години

Нали щяха да забраняват на хора без медицинско образование да дават насоки за хранене и да се изказват по темата?

5

Анонимен

преди 5 години

А, стига де!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Ски, и аз съм съгласен, че е кретенка. Важни са не само за децата. Важно е и оня, банкянския, накрая да вземе драстични мерки срещу западноевропейските хранителни технологии, използвани за изочноевропейския пазар! Иначе не можем си плати здравната издръжка, а какво остава да мислим за подобряване състоянието на пенсионния фонд... Много го мразя тоя банкянския. Заради лъжите, че ще се бори с корупцията и заради турския поток.

3

Анонимен

преди 5 години

КРЕТЕНКА

2

Анонимен

преди 5 години

..със сигурност активният спорт в пубертета не е препоръчителен...умереният спорт или по-скоро умерена физичека активност е подходяща за всеки..така че въпросната дама нищо не разбира..

1

Анонимен

преди 5 години

По-добре по-малко спорт,че като натрупат малко мускули особено момчетата почват да избухват и изригват със селяниите не за друго ми щото по-принцип са си с малко мозък и като им дойде пауъра особено ако се назобат със стимуланти и наоколо има женски.... и става айде няма да описвам.Работил съм в кръчма,бар, и още няколко места където се събираха момчета спортисти. Не са добре нещата.Всеки който знае за какво говоря ще го потвърди.А тва че лелчето харесва мускулести момченца е отделен въпрос.