Снимка: Reuters

Полицейска акция се провежда в село Бараково, властите издирват убиеца на жената, която бе застреляна тази нощ в благоевградския кв. "Струмско".

Полицията е обградила една от къщите в селото с укрил се в нея мъж. Това съобщи кметът на селото Стойчо Стойчев пред "Фокус".

По-рано днес полицията започна проверки на всички коли, влизащи и излизащи от селото, издирвайки убиеца на 58-годишната жена.

Още по темата
Заподозреният се е придвижвал с джип към селото, заедно със свой познат.

Единият от двамата е бил задържан, но вторият се е барикадирал в необитаема къща в селото. Предполага се, че той е убиецът на жената в Благоевград - Радослав Стипцаров - Соколето.

Полицаите чакат барети, за да проникнат и го да обезвредят, той е въоръжен.

По думите на кмета на Бараково полицейски екипи са блокирали една от улиците в населеното място.

"До колкото успях да разбера, става въпрос за двама мъже, които са преследвани от Благоевград. Единият от мъжете е заловен, а другият се е укрил в къщата. Предполага се, че е въоръжен”, каза Стойчо Стойчев.

Къщата е необитаема.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на заподозрения, който не бе открит тази нощ, съобщи "Канал 3".

В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

Жената е починала от силна кръвозагуба, след като й е прерязана сънната артерия. До тялото й е открита счупена бутилка от бира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase