fallback

Общ преглед

Още от средата на миналата година организираната престъпна група, която е подготвяла убийства и побои на прокурори и полицаи, е попаднала в полезрението на антимафиотите. Преди два месеца пък е била получена оперативна информация за планирани действия срещу служители на ГДБОП, ГДНП и Специализираната прокуратура, съобщиха от МВР.

Oще по темата

По-рано бе оповестено, че престъпна група е била заловена в средата на миналата седмица на връх Шипка.

Престъпниците съставили списък с имената на служители на МВР и на Спецпрокуратурата, които е трябвало да бъдат пребити и дори убити. Полицаите и прокурорите били набелязани, защото работели активно върху разследвания, свързани с обвиняеми и подсъдими от групата, но и не само.

От МВР уточняват, че в престъпната група участват емблематични за криминалния контингент на София лица, занимаващи се основно с разпространение на наркотични вещества и агресивно разширяване на дилърската мрежа на териториите, в които продават. Те насилствено  принуждавали малолетни и непълнолетни да продават дрога за тази група.

При проведената мащабна операция са извършени над 100 претърсвания на адреси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Аз

преди 5 години

*** поръчкова на тиквата.Що е то -Спиридончо некъдърник ставащ само да да пере секретарките си .

15

Анонимен

преди 5 години

Абе тия ни взеха за канарчета-с газов патлак дори не можеш да се самоубиеш като хората !!

14

СТРАХ МЕ Е

преди 5 години

СТРАХ МЕ Е КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТОВА ОПГ Е ОПЕРИРАЛО ТОЛКОВА ВРЕМЕ СВОБОДНО И СПОКОЙНО. В ЕДНО ИНТЕРВЮ, ИВАН ЙОСИФОВ САМ КАЗВА, ЧЕ БРАНКО ПРОКУРОРА ИМ ХОДИЛ ЧЕСТО НА ГОСТИ ПРЕДИ ДА СЕ СКАРАТ.ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ГИ Е ПАЗИЛА ПОНЕ 10 ГОДИНИ.ЕЙ ХОРА, ВРЕМЕНАТА НА ЕСКОБАР МИНАХА. АЙДЕ ДА СИ ГО ГЛЕДАМЕ САМО НА ФИЛМ, А?

fallback