16

Аз

преди 5 години

*** поръчкова на тиквата.Що е то -Спиридончо некъдърник ставащ само да да пере секретарките си .

15

Анонимен

преди 5 години

Абе тия ни взеха за канарчета-с газов патлак дори не можеш да се самоубиеш като хората !!

14

СТРАХ МЕ Е

преди 5 години

СТРАХ МЕ Е КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТОВА ОПГ Е ОПЕРИРАЛО ТОЛКОВА ВРЕМЕ СВОБОДНО И СПОКОЙНО. В ЕДНО ИНТЕРВЮ, ИВАН ЙОСИФОВ САМ КАЗВА, ЧЕ БРАНКО ПРОКУРОРА ИМ ХОДИЛ ЧЕСТО НА ГОСТИ ПРЕДИ ДА СЕ СКАРАТ.ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ГИ Е ПАЗИЛА ПОНЕ 10 ГОДИНИ.ЕЙ ХОРА, ВРЕМЕНАТА НА ЕСКОБАР МИНАХА. АЙДЕ ДА СИ ГО ГЛЕДАМЕ САМО НА ФИЛМ, А?

13

Страшно

преди 5 години

Тази банда ми звучи изключително зловеща. Изглежда убиват за удоволствие.Говорим за 17 човека организирани убийци. Изключително опасна ситуация. Младите пишман-бандити сега ще се вдъхновят от тях и може да станат страшни касапници.Вижте Мексико - няма как да ги стигнем по убийства, но хайде да не ги и гоним, МОЛЯ!

12

Анонимен

преди 5 години

На 5та снимка - четиримата от запаса! Кой от тях е съботянина!

11

наблюдател

преди 5 години

На Шипка всичко е спокойно.

10

Анонимен

преди 5 години

Полицията пази!Газов пистолет, 2 масура, телефон от миналия век и тетрадката с домашното на някой третокласник. Страшни доказателства, ама аре стига, че май имаме прашинки в очите

9

Анонимен

преди 5 години

Е тъй де, той и моя познат имаше разрешително, купи си много хубав патлак обаче не му подновиха разрешителното и от цялата тая работа е 2 бона назад!Че така, разрешителното днес го имаш, утре го нямаш!

8

Анонимен

преди 5 години

До 6Ние нямаме такива проблеми. Имаме си надлежно издадено разрешително за истински патлак. Вие му мислете.

7

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм кандидатствал за КНО, щото знам от потърпевш че няма особен смисъл тая работа, само с рушвети става! А и веднъж да вземеш, няма да го имаш дълго ако си случаен! А и да внимавам да не ошамаря някой за да не ми го вземат, не, благодаря!

6

Анонимен

преди 5 години

Според *** ни закони, газеняк с отвита муфа е със същия статут като Макарена, Глок и тн! Затова не е рядкост, при изземване на газеняк, ченгетата да му отвият муфата след изземването и така го предават за експертизата, и бам - на човека дето са му иззели газеняка всъщност са му иззели незаконното огнестрелно оръжие! Чудно,А! Затова при изземване на газеняк, пишете изрично в протокола че муфата е завита, правете клипчета и каквото ви хрумне за да не ви нагласи някое гаден ченгел!!!

5

Анонимен

преди 5 години

До64Защо е този вой? Не ти дават разрешително за истински патлак ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Шайката е внесла законопроект в който освен черните карабини за ловците, ще забранят и газовите оръжия по поръчение от еврогейовете, щото можели да се преработят в бойни газеняците! Ако газеняка е с отвита муфа, според *** ни закони - вече е огнестрелно оръжие! ***, прости герберасти! И дори и да се преработи да стреля с бойни патрони, колко изстрела ще издържи ЦАМ-а преди да се цепне

3

Цецо

преди 5 години

Ако това на снимките са доказателства, тия п/ичове ще излязат на свобода след месец-два, чисти и неопетнени...

2

Ха-ха

преди 5 години

Война между групировките. Всяка със своите средства и възможности.

1

Сайга 12

преди 5 години

Това на 1-ва снимка е изключително страшно оръжие - турски газов пистолет от сравнително нисък клас. Нямахте ли снимка на боен?