Снимка: в. "Марица"
fallback

Кметът на Войнягово Тодор Танковски е хванат с подкуп. В момента униформени броят парите на паркинг в Карлово, съобщи "Марица".

Танковски е на 24 години и е най-младият кмет в Пловдивска област.

Той управлява населено място с 1200 жители, след като се яви на последните местни избори като независим кандидат и спечели доверието на 416 войняговци.

Според "24 часа" става въпрос за 150 лв., които той поискал от мъж ог Войнягово срещу услуга.

В началото на май в Пловдив с подкуп бяха заловени петима служители на районната Здравна каса.

Тогава маскирани полицаи арестуваха в автомобилите им двама мъже на централна пловдивска улица. Очевидци разказаха, че в единия автомобил са били открити множество банкноти и лекарства.

В началото на април пък с подкуп бе заловена и кметицата на столичния район "Младост". Тя бе обвинена, че е искала пари, за да задвижи разрешително за строеж на бизнесмен. Десислава Иванчева отрича. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

бачо Киро

преди 5 години

Младо е момчето, излъгали са го! Първо селския кмет какво разрешение за стреж дава не ми е ясно, то това идва от Общината, демек - Карлово. Второ, одавна се говори за голям инфраструктурен проект - реконструкция на пътната мрежа в общината, като трасетата от гр. Баня, с. Анево и гр. Карлово се засичат в с. Войнягово... Тук ако някой даде доводи, че не е опит да го махнат от поста преди да потекат парите за пътищата ще го черпя цяла година! :D

41

Ника

преди 5 години

Боже, пази България!!!

40

байчо

преди 5 години

Браво ! Така се оправя държава ! Никакъв компромис ! А ц.Василев си стои в Белград и си чеше мустака !

fallback