42

бачо Киро

преди 5 години

Младо е момчето, излъгали са го! Първо селския кмет какво разрешение за стреж дава не ми е ясно, то това идва от Общината, демек - Карлово. Второ, одавна се говори за голям инфраструктурен проект - реконструкция на пътната мрежа в общината, като трасетата от гр. Баня, с. Анево и гр. Карлово се засичат в с. Войнягово... Тук ако някой даде доводи, че не е опит да го махнат от поста преди да потекат парите за пътищата ще го черпя цяла година! :D

41

Ника

преди 5 години

Боже, пази България!!!

40

байчо

преди 5 години

Браво ! Така се оправя държава ! Никакъв компромис ! А ц.Василев си стои в Белград и си чеше мустака !

39

Анонимен

преди 5 години

Приключенията на Лукчо!

38

Анонимен

преди 5 години

У наше село кмето го фанаа с 14 лева подкУп,и после целио ден брой парите.

37

Анонимен

преди 5 години

Такива дребни риби с по 150 лв където не са ги виждали кво на занимавате избършете му сополите и го пуснете да се прибера да суче !!

36

друг кмет

преди 5 години

Кмете, ти кмет ли си или лукова глава та падаш на нивото на обикновен катаджия и излагаш съсловието? Каква е тази тарифа 150 лева, подбиваш цените и не си заслужава риска. Ама явно не си чувал за криптовалути, услуги, злато, подставени лица.

35

Анонимен

преди 5 години

700 лв бруто , знаете ли колко кмета от смолянско забегнаха на гурбет в чужбина по строежите ?

34

от редакцията

преди 5 години

Броенето и описването на парите не е приключило към този час.

33

ред по ред

преди 5 години

Наред е следващият неГербер кмет.И так до края на света.Или докато останат само магнолии.

32

Анонимен

преди 5 години

Ето така се трупат "успехите"на полицията С КОКОШКАРСКИ ИСТОРИИ а иначе другите как да ги хванат, нали делкат с тях.

31

Е НЕМА ЩО

преди 5 години

СИГУРНО СА НА ПО 1 СТОТИНКА ЗАТОВА ГИ БРОЯТ ТОЛКОВА ДЪЛГО , А МОЖЕ ДА Е ИЗНУДИЛ НЯКОИ ХЛАПАК И ДА МУ Е ПРИБРАЛ КАСИЧКАТА.АХАХХХАХА

30

Анонимен

преди 5 години

Няколко часа по-късно още броят парите

29

Анонимен

преди 5 години

Заловени много, осъдени няма. С доказана вина са само самоубитите и други мъртви....

28

Анонимен

преди 5 години

150лв?! Ще ме уморите от смях. Егати и колосалния подкуп. Че такава сума има катаджии си докарват за 1-2 часа в засада. Кокошкарска история.

27

Пародия

преди 5 години

До Анонимен 25 Аз някакси по-сигурно се чувства и спокойно като хванаха този крупен престъпник. И онзи с билетчето. Браво на служителите на МВР, да им дадат по 3000 лв. заплати и не 20, а 30 при пенсиониране.

26

наблюдател

преди 5 години

Дайте да не се лъжем, ако някъде има кмет, който не бърка в кацата с меда, това ще е изключение. Вижте и в забутаното Войнягово, ако не тече, поне капе и малкият много бързо се е ориентирал в обстановката. Със сигурност обаче кмета няма да бъде осъден и той много добре знае това, а и всички ние го знаем. Точно заради това и България не върви напред, лични интереси са поставени пред интереса на обществото.

25

Анонимен

преди 5 години

Ох, тоя само от снимката му става ясно за какво става на въпрос...

24

Анонимен

преди 5 години

Днешният ден е ден на дребните престъпленийца. Чак пръстите на ръката ми не се пречупват, за да напиша думата "престъпление". То гратисчията с билетчето за градския транспорт, то оня с хлабавите нерви от МОЛ-а, дето дращи с ножа, сега крупният подкуп от 150лв. Страшно! Заловиха опасни рецидивисти, направо ОПГ.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе я проверете кмета на Красно село да видите какви ги върши тоя мафиот Христо Апостолов(Ицо Боксиора )строят блокове на зелени площи на детски градини разследвайте го и него тоя тъпанарррр *** боксиори кметове ,мафия ,дилъри на дрога обикаляха с тетрадките да събират гласове за тия мафиоти веднага в затвора и нов кмет искаме ,не искаме мафиоти приближени до Баи уиииии ***.