Архив: Reuters
fallback

Има реална опасност Европейският съюз да не постигне споразумение за напускане с Великобритания до крайния срок през октомври, ако няма съдържателен напредък до срещата на лидерите от общността през юни, предупреди днес ирландският министър-председател Лио Варадкар, цитиран от Ройтерс.

"Има реална опасност да не спазим крайния срок през октомври, ако не видим реален и съдържателен напредък през юни", каза Варадкар в ирландския парламент.

"Все още е началото на май . . . има подвижни пясъци - днес има важна среща на британското правителство, така че е необходимо да приемем това като развиваща се ситуация", заяви той. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Виждам ги и им се възхищавам на това че са културна нация в болшинство! Един възрастен англичанин на 61 години постави на мястото един нашенски ***/мутра на 33 без почти никакви усилия! Това което българските 'смешници' не смеят даже да опитат! А в Англия чистите англичани са 56 милиона! Ето го го и отговора на смешния ти коментар бълсатьоре! Ако си там и не знаеш езика няма как Англия да не ти е виновна и да виждаш "под мрежа" величината на "България"! Що си там тогава??!

14

Анонимен

преди 5 години

До: 13Ела и ги виж колко са напред! ***!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Това се отнася изцяло за Кръчмария където гражданите и от 7 века сервилничат на всеки който подментне трохица за самочувствие. Англия е била добре и ще бъде защото обитателите и са на светлинни години мъдрост в сравнение с нашенските "изпипани" кроманьонци и лекомиснени ***! Крайният резултат е от ясен по-ясен!

fallback