15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Виждам ги и им се възхищавам на това че са културна нация в болшинство! Един възрастен англичанин на 61 години постави на мястото един нашенски ***/мутра на 33 без почти никакви усилия! Това което българските 'смешници' не смеят даже да опитат! А в Англия чистите англичани са 56 милиона! Ето го го и отговора на смешния ти коментар бълсатьоре! Ако си там и не знаеш езика няма как Англия да не ти е виновна и да виждаш "под мрежа" величината на "България"! Що си там тогава??!

14

Анонимен

преди 6 години

До: 13Ела и ги виж колко са напред! ***!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Това се отнася изцяло за Кръчмария където гражданите и от 7 века сервилничат на всеки който подментне трохица за самочувствие. Англия е била добре и ще бъде защото обитателите и са на светлинни години мъдрост в сравнение с нашенските "изпипани" кроманьонци и лекомиснени ***! Крайният резултат е от ясен по-ясен!

12

Анонимен

преди 6 години

в тоя свят има три неща от който не можеш да избягаш , данъчните , смърта и да си член на ЕС , от последното измъкване няма

11

Стамат

преди 6 години

Ай, Ай, Ай... ЕС си такова таковата. Какво ще правим ся? Ай, ай, ай...

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Не беше нагласен - гаранция! Омръзна им на обикновените англичани някакви калташи от източна европа да се правят на интересни и велики! :)))))

9

Анонимен

преди 6 години

До Доби 2Дано ти стигне БГ пенсията! Все пак вън или вътре в ЕС английския пенсионер си живее живота а българския мизерува! С две думи запретвай цокалото и почвай да мътиш! :))))

8

Анонимен

преди 6 години

Ако референдумът не беше манипулиран, може би щяха да излязат. Но при реални 33% подкрепа ще въртят и сучат докато мине срокът. Камерън ги насади и се изсухли като мокра сухлии остави спаружената Мей да ходи по въжето! Да се надяваме ЕК да не им се върже на номерата да участват в ползите без задължения!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ами ще ги чакат защото са велика Англия а не скапана/безгласна България! Спи спокойно! Няма да ни вкарат във война защото и за това не ставаме вече!

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1А ще изл'езат и ще ритнат булсаткомитата по задръстените им дирници!

5

Анонимен

преди 6 години

Какво ги чакат тези отровители да се мотаят да ги изритват вече от съюза . Нали бяха повече от другите да се махат тогава. Не си броят техните престъпници и престъпления другите седнали да поучават дрогирани убийци. Къде са химическите оръжия от Сирия ? От Ирак? В колко войни ще ни вкарат тези призраци коварни? Колко интриги и измишльотини ще ни подхвърлят още докато се пръждосат вдън океана? Вън от Еврейския съюз престъпници

4

Анонимен

преди 6 години

Със UK или без тях. Все едно. Русия ще си остане едно малко злобно джудже в световната история.

3

Решетников

преди 6 години

До 3. Доказателствата са налице, даже знаят имената на руските шпиони, отровили Скрипал. Но, естествено няма да ги кажат на червени кратуни като теб.

2

Доби

преди 6 години

Те от 2016-та са заизлизали. Начакахме се вече. Аз ще се пенсионирам тези, докато излязат вече.

1

Анонимен

преди 6 години

Ясно, нема да излезнат от EU brititata.