Снимка: Булфото
fallback

Двама лишени от свобода са извършили въоръжено нападение над служители от Софийския затвор и са осъществили бягство, съобщиха от Министерството на правосъдието.

Нападението е станало този следобед, в 15,45 часа.

В момента се извършват необходимите процесуално-следствени действия и издирвателни мероприятия.

По информация на "24 часа" единият от избягалите е опасният рецидивист Владимир Пелов. Той и друг лишен от свобода с малко име Радослав са нападнали надзирателите. Избягали са със сиво рено.

Пелов е осъден за грабеж на златарско ателие и стрелба по полицаи, както и отвличане на майка с дете. Окончателно е осъден през 2016 г. Малко преди това го задържаха и обвиниха за убийството на двама братя в Ботевград, които бяха застреляни пред местно казино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Рико

преди 6 години

Ха на бас ,че високопоставен г-н е зад тях-- И всичко е инсценировка ...Видите ли били въоръжени и били нападнали охраната ...А от къде се появи оръжието????????????????? Тъй като се знае бегълците къде се крият именно за това са неоткриваеми .и така ще са за винаги вече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Бай Кольо

преди 6 години

Абе какво става с тая охрана на затворите?Как може двама души с 1 пистолет и 1 нож,да проедолеят дори и външната охрана,която би трябвало да има и автоматично оръжие,а в краен случай поне пистолети?Какво ще му направи такава охрана на затворник, който вижда,че бяга?Щом охраната не може да стреля или няма оръжие,за какво е там?Ако утре затворниците решат,че си тръгват от затвора с какво ще ги спрат? Маже би ще ги замерват с кепета?

19

Анонимен

преди 6 години

Мноо наркомани младежи по улиците сега и добавяме убийци по улиците още малко ще ми добавите цялото МВР и протеста за увеличаване на заплатата. Дяволът казал че България няма да я има ако Русия не ни купи и наша зелена лента на знамето ни ще стане синия и после законите на Русия ще дойдат и всички българи ще говорят руски и историята на бг ще е историята на Русия.

fallback