Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицията в Благоевград разкри мрежа за проституция в Банско при специализирана акция. Задържани са четирима души, а в две заведения са открити общо 20 момичета, които са предлагали сексуални услуги срещу заплащане, съобщи БНР.

Главният секретар на МВР Младен Маринов разкри подробности за операцията, проведена през изминалата нощ в курортния град.

"Две заведения, които реално са използвани за проституция и разпространение на наркотични вещества. Има задържани четири души - двама организатори, двама, които са съдействали по намиране на клиенти и обслужване на клиентите, 20 момичета, които са използвани за тази дейност и много пари и наркотични вещества от различен вид, за които в момента се назначава експертиза, за да се установи количеството и от кой вид са точно", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 6 години

Немога да си представя,че все още проституцията не е легализирана...Легализирана простутиция значи покана към етноса от Румъния, Сърбия, Македония и Турция да заповяда да се пресели в България с разрешително за работа, да не говорим за китайките. Във всички страни с легализирана броят им нараства в пъти от миграция. Рушветите вече не са за полицията, а за данъчните. Това са разликите.

59

Анонимен

преди 6 години

После ше ми коментират морала на западна Европа. Западна Европа пропищя от нашите сутеньори....Сериозно? Те са там точно заради законите на Западна Европа. Сутеньорите са чужденци, но собствениците на публичните домове са западняци. Рекламират се на билбордове. В пощите на нашите студентски общежития редовно се пускат реклами, предлагащи работа като ***. За отвличане и принудителна проституция - условна присъда. Изнасилване на принудителна, молеща за помощ - не е престъпление.

58

Гост

преди 6 години

До 57,няма да се махнат. Те си обичат "професията",аз не бих ги нарекъл момичета или жени. Това са някакви същества (меко казано заради цензурата) от които бивши няма. Ще си призная че веднъж отидох,но нищо не стана от цялата тая ситуация (и по добре ).после ме беше гнус от самия себе си, че изобщо съм пробвал. За парите все тая

fallback